Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Şerif Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Şerif Türkiye'de

Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı ve fiili Genelkurmay Başkanı Orgeneral Rahil Şerif üç günlük resmi ziyaret kapsamında geldiği Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile görüştü.

12.10.2015 22:27

Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı ve fiili Genelkurmay Başkanı Orgeneral Rahil Şerif üç günlük resmi ziyaret kapsamında geldiği Ankara'da Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile görüştü.

Pakistan Ordu Sözcüsü Korgenaral Asım Selim Bajva tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Şerif, ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret etti ve  Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na geçen Orgeneral Şerif, burada Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak tarafından resmi tören ile karşılandı.

Açıklamada, Şerif'in ziyaretinde Orgeneral Çolak'a, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileğinde bulunduğu ve kardeş Türk halkı ile dayanışma içerisinde olduklarını ifade ederek, Türkiye'ye terörizm ile mücadelesinde kararlı desteklerinin sonuna kadar süreceğini ilettiği belirtildi.

Şerif'e ziyareti esnasında Orgeneral Çolak tarafından liyakat madalyası da verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pakistan Kara Kuvvetleri Komutanı Şerif Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement