Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Vali Işın'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Vali Işın'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Ağrı Valisi Musa Işın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.03.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Ağrı Valisi Musa Işın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Işın, ahlaki ve etik sınırları taşmayan tüm bilgileri, halka duyurmak üzere basınla paylaşacağını söyledi.

Işın, ahlaki ve etik sınırları aşmayan, başkalarını yaralamayan bilgiler dışında, her türlü bilginin kamuoyuna duyurulmasından yana olduğunu belirtti.

Haberlerin reklam boyutuna taşınmaması, kişiden ziyade hizmetin ön plana çıkarılması gerektiğini dile getiren Işın, şöyle devam etti:

"Haberlerin hizmete dönük, kamuoyunu doğru bilgilendirme amaçlı olması en iyisidir. Ahlaki ve etik sınırları taşmayan, kişilerin hayatında olumsuz etkiler yaratmayan, geleceğine zarar vermeyen her türlü bilgiyi paylaşmak ve kamuoyunun bilgisine sunmaktan yanayım. Hizmetlerin daha  iyi ve yararlı  olması için kamuoyunun bilgisine ve fikirlerine açık olması gerekir. Bu konularda basın mensuplarının desteğini bekliyorum."

Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Faruk Yavuz ise Ağrı tarihi ve kültürel değerleri ile bir dünya şehri ve bir model şehir olduğunu söyleyerek, "Hizmet noktasında ve Ağrı'nın değerlerinin geleceğe taşınmasında basın olarak her zaman yanınızda olacağız. Yeni göreviniz hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Ziyarete Patnos Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Faruk Yavuz, Anadolu Ajansı Patnos Temsilcisi Emre Savman, Doğan Haber Ajansı Patnos Temsilcisi Semih Yardımcı, Patnos Çağrı'nın Sesi Gazetesi Yayın Yönetmeni Zafer Yalçın Feyzioğlu katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos Gazeteciler Cemiyeti, Vali Işın'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement