Payas Spor'da 2 Transfer - Son Dakika
Spor

Payas Spor'da 2 Transfer

Payas Spor\'da 2 Transfer

Spor Toto 3. Lig 2. Gurubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Payas Spor, transferde hız kesmiyor.

08.08.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Gurubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Payas Spor, transferde hız kesmiyor. Mavi Beyazlı ekip, geçen sezon 2. Lig takımlarından Tepecik Spor'dan 31 yaşındaki sol bek ve stoper mevkilerinde görev yapan İlker Erbay ile 29 yaşındaki ön libero Adem İnanç'ı renklerine bağladı.

Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, yeni transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Daha önce prensipte anlaştığımız Tepecik Spor'lu İlker Erbay ile Adem İnanç'ı transfer ettik. 1'er yıllık sözleşme imzaladığımız bu futbolcu kardeşlerimiz diğer futbolcularımızla birlikte Payas Sporumuzu başarıya taşıyacaklarına inanmaktayız. Teknik Direktörümüz Mehmet Akdemir Hocamızın talepleri doğrultusunda bazı futbolcularla da görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

İlker Erbay, daha önce aralarında Galatasaray, Mersin İdmanyurdu, Kayseri Erciyes, G. Antep B. Şehir BLD, Ordu Spor, Alanya Spor, Fethiye Spor, Şeker Spor'un da bulunduğu çok sayıdaki takımda forma giydi.

1999 Yılında Karadeniz Spor'da futbola başlayan Adem İnanç ise son 9 sezondan bu yana Tepecik Spor'da forma giydi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Payas Spor'da 2 Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement