Pazaryeri'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Pazaryeri'nden Kısa Kısa

Pazaryeri\'nden Kısa Kısa

Pazaryeri İlçe Belediyesi, kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

19.12.2013 16:39

Pazaryeri İlçe Belediyesi kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Pazaryeri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ana arterlerde ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolları ve kaldırımlarda oluşan kar ve buzları temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, vatandaşların rahat yürüyebilmeleri için kar kürüme araçları ve işçiler aracılığıyla kaldırımlardaki buzları kırarak temizliyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi sebebiyle erimeyen kar ve buzları, temizleme çalışmaları yaptıklarını belirterek, engelli ve yaşlı vatandaşların rahat yürüyebilmeleri ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için azami gayret gösterdiklerini ifade etti.

- Pazaryeri İlçesinde Kan Bağışı Kampanyası

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Atatürk Ortaokulu'nda, Eskişehir Kızılay Kan Merkezi'nce kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Okul müdürü Seyfettin Yıldız, öğrencilerin kan bağışının önemini kavramaları için Kızılay yetkililerini okullarına davet ettiklerini belirterek, öğrencilerin kendi ailelerinin ve diğer vatandaşların kan verdiğini görerek örnek almalarını amaçladıklarını söyledi.

Eskişehir Kızılay Kan Merkezi'nde görevli Dr. Seyit Murat Dalkılıç da kanın üretilemeyen bir doku olduğunu, kaynağının da sağlıklı bağışçılar olduğunu ifade ederek, kan bağışının hem toplumsal hem de kişisel açıdan yararlı olduğunu, verilen bir ünite kanın bir insanın hayatını kurtaracağı unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Öte yandan, kan bağışı yapanlara teşekkür belgesi takdim edildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazaryeri'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement