Pekhan İnşaat, Tatvan Gençlerbirliği'ne Sponsor Oldu - Son Dakika
Yerel

Pekhan İnşaat, Tatvan Gençlerbirliği'ne Sponsor Oldu

Pekhan İnşaat imzaladığı sözleşmeyle, Bitlis'i Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübüne, 2014 2015 futbol sezonda ana sponsor oldu.

15.09.2014 15:36

Pekhan İnşaat imzaladığı sözleşmeyle, Bitlis'i Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübüne, 2014-2015 futbol sezonda ana sponsor oldu.

İmza töreninde konuşan Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Muhsin Obalı, Pekhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Peker'e teşekkür etti.

Tatvan Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün kuruluşunun amacını anlatan Obalı, "Amacımız, Tatvan gencini, uyuşturucu batağından ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve spora yönlendirerek faydalı alanlarda geliştirmektir. Ayrıca Tatvan'ı yerel ve ulusal alanlarda daha iyi ve güzel şekilde tanıtmak istiyoruz" dedi.

Pekhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Peker ise kulübe sponsor olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, kendisinin ve aile fertlerinin isteğiyle kulübe ana sponsor oldukların belirtti.

Bitlis'e yatırım yapmak için her alanda çalıştıklarını bildiren Peker, "Çalışmalarımıza gençlerimizi de katarak spora yatırım yaptık. Maddi ve manevi olarak her zaman kulübün yanında olacağız. Umarım diğer iş adamı arkadaşlarımızda desteklerini esirgemez. Birlikte Tatvan'ı spor alanında hak ettiği yere getirir ve 3. lige çıkartırız" diye konuştu.

Törene Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sporcular katıldı. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pekhan İnşaat, Tatvan Gençlerbirliği'ne Sponsor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement