Pekşen'den "Chp Trabzon'da Son 40 Yılın En Büyük Mitingi'ni Yaptı" İddiası - Son Dakika
Politika

Pekşen'den "Chp Trabzon'da Son 40 Yılın En Büyük Mitingi'ni Yaptı" İddiası

Pekşen\'den "Chp Trabzon\'da Son 40 Yılın En Büyük Mitingi\'ni Yaptı" İddiası

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mitingine destek veren Trabzon halkının kendilerine iktidara yürüyüşü mesajı verdiğini söyledi.

21.05.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingine destek veren Trabzon halkının kendilerine iktidara yürüyüşü mesajı verdiğini söyledi.

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Trabzon mitingine büyük bir destek veren Trabzon halkına teşekkür etti. Pekşen, son 40 yılın en büyük mitingini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Son sözü Trabzon söyler demiştik, dediğimiz gibi de oldu. CHP'nin iktidar yürüyüşüne verdiğiniz desteğe minnettarız. CHP Trabzon'da son 40 yılın en büyük mitingini yaptı. Trabzon bugün bu desteği CHP'ye verdiyse bu ülkenin kaderini birlikte değiştireceğiz demektir. Bu büyük desteğinizi asla unutmayacağız ve asla sizlere hizmetten yorulmayacağız. Siz bunu başardınız" dedi.

Pekşen, artık halkın rahat yaşayabileceği, huzurlu bir Türkiye istediğini belirterek CHP'nin ortaya koyduğu projelerin, ülkenin sorunlarıyla örtüştüğünü ve bu sorunlara çözüm bulabilecekleri tek partinin CHP olduğunu kaydetti. Pekşen, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Trabzon'da gerçekleştirdiği halk buluşmasında, vatandaşların kendilerine verdiği mesajla, çalışmalara tüm hızıyla büyük bir şevk ve istekle sürdüreceğiz. Çalmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacağız. Trabzon ve Türkiye projelerimizi yorulmadan halkımıza anlatacağız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Pekşen'den 'Chp Trabzon'da Son 40 Yılın En Büyük Mitingi'ni Yaptı' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement