PKK'lı Teröristler Kayak Turizmini Kalbinden Vurdu - Son Dakika
Yerel

PKK'lı Teröristler Kayak Turizmini Kalbinden Vurdu

PKK\'lı Teröristler Kayak Turizmini Kalbinden Vurdu

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi’ne PKK’lı teröristlerce yapılan hain saldırı Sarıkamışlıları ayaklandırdı.

14.09.2015 11:04

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi'ne PKK'lı teröristlerce yapılan hain saldırı Sarıkamışlıları ayaklandırdı.

Sarıkamışlılar, Kayak merkezine yapılan saldırının Sarıkamış kış turizmine darbe vurduğunu ifade ettiler.

PKK'lı teröristlerin her tarafa saldırdığına dikkat çeken Sarıkamışlılar, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak erken genel seçimler öncesinde Kars'ın çok iyi düşünmesi gerektiğini vurgu yaptılar.

Kayak merkezinde telesiyej ve kafeteryanın yakılarak kundaklanmasının hiçbir haklı gerekçesi olmadığını hatırlatan Sarıkamışlılar, "Kağızman yolu kullanılmıyor. Sarıkamış'ta doğalgaz hattı ve tren yolu hattına saldırı, yine Sarıkamış'ta araçlar yakıldı. Bunların hiç birinin haklı yanı olamaz. İnsanların çok iyi düşünmesi gerekiyor" diye tepki gösterdiler.

Yılda binlerce yerli ve yabancı kayak severin ziyaret ettiği Sarıkamış'ın adının terörle anılmasının Kars ve Sarıkamış turizmine darbe vurduğunun altını çizen Sarıkamışlılar, "Zaten işsizlik yüzünden sürekli göç veriyor Kars. Son günlerde buna yaşanan terör olayları da eklenince Kars'ta ticaret dibe vurdu. Otellerdeki rezervasyonlar iptal edildi. Vatandaşlar araçlarıyla doğup büyüdükleri memleketlerini gelemez oldu. Kars'ın adı PKK ile anılmaya başladı. Terörün olduğu yerde hiçbir şey olmaz" diyerek Kars milletvekillerinin yaşanan terör olayları ile ilgili düşüncelerini merak ettiklerini kaydettiler.

Sarıkamış'ta yanan turistik tesislerin ilçeyi olumsuz etkilediğini ifade eden vatandaşlar, yaklaşan kayak sezonu öncesinde terörün Sarıkamış'a darbe vurduğunu ifade ettiler.

Olay:

Sarıkamış'ta bir grup PKK'lı terörist, ormanlık alanda bulunan kamu ve özel sektör ortaklığıyla kurulan Kayak Merkezi'nin kumanda kulübesi, telesiyej iniş istasyonu ve kafeteryayı ateşe vererek yakmıştı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PKK'lı Teröristler Kayak Turizmini Kalbinden Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • murat kars: Sarijasis bunu hak etmişti ancak pkk kendileri devetye çıkardılar gel nd duruyorsin gel ekmduiz kes yolarimiz kes is yerlerimiz yak gec kaldin bile hemen sana bir m vekili yetmez iki tane verecehiz yetdki gel rahatlik bize batiyor amangelin huzur bize gure dehil ama gelin alah sizleride sizin tdmscilerinde kar ve pirişan dtsin eyle yaptinzki kumşu kumşu kuyelere gidrmiyor siz kurt deyilsiniz ermenisiniz kurt benim israyil cocuğusiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement