Polis Aracına Silahlı Saldırı: 2 Yaralı Polis, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine Getirildi - Son Dakika
Güncel

Polis Aracına Silahlı Saldırı: 2 Yaralı Polis, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine Getirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastane önünden genel görüntü- Yaralı polislerin hastaneye getirilmesi Tunceli'de polis aracına silahlı saldırı- Bir emniyet amiri ve bir polis memuru yaralandı Tunceli'de bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis yaralandı.

21.09.2015 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hastane önünden genel görüntü- Yaralı polislerin hastaneye getirilmesi Tunceli'de polis aracına silahlı saldırı- Bir emniyet amiri ve bir polis memuru yaralandı Tunceli'de bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda 2 polis yaralandı.Alınan bilgiye göre, polis memurlarının bulunduğu araca, Hozat ilçesi çıkışında, terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.Saldırıda, bir emniyet amiri ve bir polis memuru yaralandı. Yaralılar, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Polis Aracına Silahlı Saldırı: 2 Yaralı Polis, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine Getirildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis Aracına Silahlı Saldırı: 2 Yaralı Polis, Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesine Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement