Polisler, Çocuklar İçin Tiyatro Oyunu Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Polisler, Çocuklar İçin Tiyatro Oyunu Sergiledi

Polisler, Çocuklar İçin Tiyatro Oyunu Sergiledi

Malatya’da toplum destekli Polis Şube Müdürlüğü personeli tarafından kırmızı başlıklı kızın maceraları konulu tiyatro oyunu sergilendiGüvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ve Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar Projesi kapsamında Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan ve oynanan “Kırmızı Başlıklı Kızın Maceraları isimli tiyatro oyununu sergilendi.

23.11.2015 17:15

Malatya'da toplum destekli Polis Şube Müdürlüğü personeli tarafından kırmızı başlıklı kızın maceraları konulu tiyatro oyunu sergilendi

Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ve Ümidimiz Gençler Umudumuz Yarınlar Projesi kapsamında Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan ve oynanan "Kırmızı Başlıklı Kızın Maceraları isimli tiyatro oyununu sergilendi. Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, bu kapsamda kendilerine sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlayan 'ümidimiz gençler, umudumuz yarınlar-ÇOGEP Projesi' kapsamında sahnelenen tiyatro oyununu 350 çocuk izledi. Çocuklara güvenlik konusunda mesajlar verildi. Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki anaokulu 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik sahnelendi. 7 okuldan 350 öğrenci ve sorumlu öğretmenlerin yanı sıra Toplum Destekli Polis Şube müdürleri ve personelin de izlediği tiyatro oyununda çocuklar hem eğlendi hem daha güvenli bir hayat yaşamak için neler yapılması gerektiğini öğrendi.

Gösteri sonunda çocuklara not defteri ve kalem hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polisler, Çocuklar İçin Tiyatro Oyunu Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement