Pursaklar Sinemayı Sevdi - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Sinemayı Sevdi

Pursaklar Sinemayı Sevdi

Ankara’da sineması bulunan tek belediye olan Pursaklar, hem kendi ilçesine hem de diğer ilçe sakinlerine hizmet vererek sinemayı sevdirdi.

11.03.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da sineması bulunan tek belediye olan Pursaklar, hem kendi ilçesine hem de diğer ilçe sakinlerine hizmet vererek sinemayı sevdirdi.

2015 yılı başında hizmete açılan Tebessüm Sinemasında bir yıl içerisinde yaklaşık 30 bin kişiye sinema film izlettirildi. İlklerin belediyesi olan Pursaklar, hayata geçirdiği projelerle toplumun tüm kesimine hitap eden çalışmalara imza atıyor. Bunlardan biri olan ve Pursaklar'ın yanı sıra Akyurt, Keçiören, Yenimahalle, Altındağ gibi ilçelerden de misafir ağırlayan Tebessüm Sinemasında 20'ye yakın ayrı film gösterimi yapıldı.

Pursaklar Belediyesi yeni bir halkla ilişkiler hizmetine daha imza atarak halkı sinema ile buluşturmaya devam ediyor. İlçe sakinlerinin merakla beklediği cep sinemasını Pursaklar'da hayata geçiren Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Hemşehrilerimin kendi ilçesinde sinema ve tiyatro izlemesi bizim için çok önemliydi. Daha önceleri kampanyalar düzenleyerek sinemaya, tiyatroya götürüyorduk. Artık Pursaklar'ın bir sineması var ve diğer ilçeler bize geliyor" dedi.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Sinemasında birbirinden güzel filmler ilçe halkı ile buluşuyor. Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi'ndeki sinema salonunun perdeleri Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı Güneşi Gördüm filmi ile açıldı. 100 kişilik izleyici kapasitesi olan salonun izleyicileri arasında hanımlar, gençler, çocuklar ve yetişkinler bulunuyor. Her yaş grubuna hitap eden sinema hizmeti diğer ilçe sakinlerinin de takdirini kazandı. Seanslar halinde gösterimi yapılan filmler için Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi Sinema Bürosundan bilet alınabiliyor.

Mart ayında Tebessüm Sinemasında gösterimde olan filmler, Kuzular Firarda, Şevkat Yarimdar 2 ve Son Mektup izleyici ile buluşuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Sinemayı Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement