Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Bolu'da bayramlaşma programı düzenlendi.

28.07.2014 14:15

Bolu'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

İzzet Baysal Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ndeki programda konuşan Vali Ahmet Zahteroğulları, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Vali Zahteroğulları, ramazan ayının kardeşlik duyguları içinde geçtiğine değinerek, bazı İslam ülkelerinin ise, ramazan ayını hakkıyla yaşayamadığını ve buruk bir bayram geçirdiğini belirtti.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun da protokol bayramlaşmalarının bir gelenek haline getirildiğini ifade ederek, "Her kurum, siyasi parti veya sivil toplum kuruluşu kendi içinde bayramlaşma törenleri kutluyor. Umarım bir sonra ki bayramda bu geleceği hep beraber yaparız. Tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar aynı anda bayramlaşabilir" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise,  buruk bir bayram yaşayan Gazze ve Suriye'deki Müslümanlara, yardımcı olunması gerektiğini vurguladı.

Programa, AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement