Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Tarsus ilçesinde, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

28.07.2014 17:57

Tarsus ilçesinde, Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Öğretmenevi'ndeki programda konuşan, AKParti Mersin Milletvekili Uzun, bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğunu söyledi.

Bayramının, dünyadaki tüm müslümanlara hayırlar getirmesini dileyen Uzun, "Bu bayramı biraz buruk kutluyoruz. Suriye'de, Irak'ta, Gazze'de, Mısır'da yaşananlar bizleri derinden üzdü, üzmeye de devam ediyor. Umarım bu yaşananlar bir an önce son bulur" şeklinde konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can da tüm katılımcıların bayramlarını kutlayarak, "Maalesef bugün soydaşlarımız katlediliyor. Müslüman dünyasında savaşlar hakim. Dileğimiz Müslüman kardeşlerimizin akan kanlarının bir an önce durmasıdır. Bu bayramın ülkemize, bölgemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Tarsus Kaymakamı Hasan Göç ise yaklaşan seçim sürecine değinerek "Şu ana kadar sıkıntısız, seviyeli ve gayet güzel bir şekilde seçim çalışmaları sürüyor. Bu seçimleri huzurlu şekilde atlatacağız. Ben tüm halkımızın bayramlarını tebrik ediyorum" diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Hasan Göç, AKP Mersin Milletvekili Ahmet Uzun, ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, İlçe Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Bahadır Ersoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldığı programın ardından protokol üyeleri huzurevi, hastane, İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Şehitliği ziyaret etti. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement