Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Ramazan Bayramı nedeniyle Beypazarı ilçesinde düzenlenen törene AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan da katıldı Törende Beypazarı Kaymakamlığına vekalet eden Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Garnizon Komutanı Ramazan Çalım, Jandarma Komutanı Alişan Zor, Emniyet Müdürü Özer Şimdi, emekli vali Doğan Ünlüsoy, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, CHP İlçe Başkanı Ali Uysal, MHP İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu ve kurum müdürleri ile belediye başkan yardımcıları, halkı selamladı.

17.07.2015 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı nedeniyle Beypazarı ilçesinde düzenlenen törene AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan da katıldı

Törende Beypazarı Kaymakamlığına vekalet eden Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak,  AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Garnizon Komutanı Ramazan Çalım, Jandarma Komutanı Alişan Zor, Emniyet Müdürü Özer Şimdi, emekli vali Doğan Ünlüsoy, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, CHP İlçe Başkanı Ali Uysal, MHP İlçe Başkanı Hamdi Ayanoğlu ve kurum müdürleri ile belediye başkan yardımcıları, halkı selamladı.

Milletvekili Ceylan, burada yaptığı konuşmada, bayramların güzelliğinin, insanları birbiri ile kaynaştırması olduğunu söyledi.

Ceylan, yarın da AK Parti Genel Merkezindeki bayramlaşmaya katılacağını belirterek, "Orada bayramlaşma yapacağız. Pazar günü de Beypazarı ve Nallıhan ilçesi köy programlarımız var. Halkı köylerinde ziyaret edeceğiz. Bayramlarda halk ile olmak çok güzel ve onlarla olmamız gerektiğine inanıyorum. Diğer ilçelerimiz de de vatandaşlarla buluşacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement