Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Ramazan Bayramı dolayısıyla Manisa ve ilçelerinde bayramlaşma törenleri düzenlendi.

17.07.2015 14:17

Ramazan Bayramı dolayısıyla Manisa ve ilçelerinde bayramlaşma törenleri düzenlendi.

Manisa Valiliği tarafından Polis Evi'nde düzenlenen programda konulan Vali Erdoğan Bektaş, bayram dolayısıyla yollarda trafik yoğunluğu bulunduğuna dikkati çekerek, sürücülerden dikkatli olmalarını istedi.

Bayram sonrasında tatilden döneceklere de uyarılarda bulunan Bektaş, "3 şeye dikkat etmek gerek. Öncelikle yolda uyumayacağız, ikincisi emniyet kemerini arka koltuklar dahil ihmal etmeyeceğiz, üçüncüsü ise hız sınırlarına uyacağız. Bu dediğim 3 şeyin bir kuruş maliyeti yok. Ama bu 3 şeye uymamanın çok büyük bedelleri oluyor" dedi.

Bayramlaşma ardından Vali Bektaş ve protokol üyeleri, Huzurevi ile Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret edip, hediyeler ve bayram harçlığı verdi.

Demirci

Demirci ilçesinde belediye hizmet binasına bayramlaşma töreni düzenlendi.

Demirci Kaymakamı Atilla Kantay'ın da katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçelerinde yarım asırdır devam eden halk ile belediye de bayramlaşma geleneğini bu yıl da bozulmadığını belirterek, vatandaşların bayramını kutladı.

Protokol daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek asker ve polislerin bayramını kutladı.

Kantay ve Selçuk daha sonra 1995 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Mehmet Ali Armutçu'nun baba evini ziyaret etti, ailleyle bayramlaştı.

Akhisar

Akhisar AK Parti İlçe Lokalindki bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de katıldı.

Milletin bu seçimde tercihinin "AK Parti tek başına iktidar olmasın" şeklinde olduğunu belirtereki bu mesajın iyi okunması gerektiğini söyledi.

Aydemir, "Bizler milletvekilleri olarak halkımızın bizlere verdiği bu mesajı okuyabiliyoruz. Diğer partilerinde sağduyulu davranıp milletimizin bu kararını oturup düşünmesi gerekir. Çünkü millet iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement