Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Sason ve Kozluk ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşların bayramını kutladıSason ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlarla bayramlaşan Hamidi, burada yaptığı açıklamada, kendisi için Sason'un ayrı bir önemi olduğunu belirtti.

07.07.2016 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Sason ve Kozluk ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşların bayramını kutladı

Sason ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlarla bayramlaşan Hamidi, burada yaptığı açıklamada, kendisi için Sason'un ayrı bir önemi olduğunu belirtti.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Hamidi, "Sason halkından gördüğüm sevgiyi hiçbir zaman unutmadım ve ölünceye kadar da unutmayacağım." dedi.

Hamidi, her gelişinde Sason'da birlik ve beraberliği gördüğünü ifade ederek, ilçeye daha iyi hizmet etmek için çaba gösterdiklerini söyledi.

Hamidi, şunları kaydetti:

"Bizim bu bölge vatandaşlarımızdan istediğimiz tek şey aralarındaki kardeşlik duygularını, birlik ve beraberliği en üst seviye taşımalarıdır. Ülkemiz çok iyi bir konumdadır, çok başarılı bir cumhurbaşkanımız, çok çalışkan bir başbakanımız vardır. Ben bu terör belasından kurtulduğumuzda ülkemiz çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum."

Buradaki ziyaretinin ardından Kozluk ilçesine geçen Hamidi, AK Parti ilçe teşkilatında düzenlenen programda vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement