Rayda Yürüyüp Eylem Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Rayda Yürüyüp Eylem Yaptılar

Rayda Yürüyüp Eylem Yaptılar

Adana’da Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyesi demiryolu sendikacıları, TCDD’nin özelleştirilme uygulamalarını protesto etmek için tren rayları üzerinde yürüdü.

20.11.2014 16:15

Adana'da Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyesi demiryolu sendikacıları, TCDD'nin özelleştirilme uygulamalarını protesto etmek için tren rayları üzerinde yürüdü.

Adana Garı'nda raylar üzerinde toplanan grup adına basın açıklamasını okuyan İshak Kocabıyık, 12 yıl içinde ülkenin kar eden iktisadi kuruluşlarının özelleştirilerek temel kamusal hizmetlerin büyük oranda ticarileştiğini ifade etti. Kamuoyu oluşturmak, toplumu bilgilendirmek ve tepkilerini göstermek amacıyla yürüyüş kararı aldıklarını belirten Kocabıyık, "Demiryollarında 5 koldan başlayan yürüyüşün bir kolu da bugün şu anda yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Haklarımızı alıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Raylar üzerinde bir süre slogan atarak yürüyen gruba Adana Demirspor taraftarları da katılarak destek verdi.

Balıkesir, İstanbul, Van, Gaziantep ve Zonguldak garlarından başlayan yürüyüşün 24 Kasım'da, Ankara'da TCDD Genel Müdürlüğü önünde son bulacağını söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rayda Yürüyüp Eylem Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement