Rock'çı İmam Finike Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Rock'çı İmam Finike Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde, 'Rock'çı İmam' olarak tanınan Pınarbaşı Köyü Camii İmamı Ahmet Muhsin Tüzer, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

17.06.2014 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde, 'Rock'çı İmam' olarak tanınan Pınarbaşı Köyü Camii İmamı Ahmet Muhsin Tüzer, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nu makamında ziyaret etti. 26'ncı Finike Festivali etkinlikleri kapsamında 22 Haziran Pazar günü konser verecek olan Tüzer, Belediye Başkanı Sarıoğlu'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Sarıoğlu, müzikteki başarılı çalışmaları nedeniyle Tüzer'i kutladı. Beğeniyle dinlenen Tüzer'in ilçede konser verecek olması nedeniyle mutlu olduklarını dile getiren Sarıoğlu, imam olarak görev yapmasının müzik çalışmalarını engelleyen bir durum olmadığını söyledi. Ahmet Muhsin Tüzer de yaşadığı yeri ve mesleğini çok sevdiğini vurguladı. Müzik çalışmaları nedeniyle işini aksatmadığını anlatan Tüzer, Allah'ın verdiği manevi güç ve enerjiyle imamlık ve müzik çalışmalarını birlikte yürütebildiğini kaydetti. Finike'de vereceği konseri tarihi olarak adlandıran Tuzer, bunun bir kırılma noktası olduğunu ve bu konserin daha güzel açılımlara vesile olacağını ümit ettiğini söyledi.

Tüzer, dünyanın çeşitli noktalarından imamlık ve müziği bağdaştıran çok olumlu mesajlar aldığına dikkati çekti. Konseri hakkında bilgi veren Tüzer, iki İngilizce, iki Arapça şarkı söyleyeceğini ve Finike'den dünyaya güzel mesajlar göndereceğini belirtti. Tüzer, ayrıca ABD'den iki televizyon kanalının konseri izleyeceğini, 2 Ekim'de ise New York'ta konser vereceğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rock'çı İmam Finike Belediyesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement