Saadet Partisi İl Başkanlığı'ndan Belediye Başkanlarına Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi İl Başkanlığı'ndan Belediye Başkanlarına Tebrik Ziyareti

Saadet Partisi (SP) Batman İl Başkanlığı üyelerinden oluşan bir heyet yerel seçimlerde partilerinden aday olup kazanan Sason İlçe Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya’yı ziyaret etti.

06.04.2014 12:29

Saadet Partisi (SP) Batman İl Başkanlığı üyelerinden oluşan bir heyet yerel seçimlerde partilerinden aday olup kazanan Sason İlçe Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya'yı ziyaret etti.

SP İl Başkanı Mehmet Fırat, Saadet Partisi Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi ve il teşkilatından oluşan heyet ilk olarak Yücebağ beldesine giderek 2 dönemdir SP'den Başkan olan Atilla Çetinkaya'yı makamında ziyaret edip başarı dileklerini iletti. Daha sonra Çetinkaya ile beraber Sason ilçe merkezine gelen il yöneticileri Sason Belediye Başkanı Cuma Uçarı da makamında ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili düşüncelerini dile getiren İl Başkanı Mehmet Fırat, "30 Mart 2014 seçimlerinde belediye başkanımız Cuma Uçar'a verilen destekten dolayı bütün Sasonlu hemşerilerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı arz ederken, başkanımız Cuma Uçar kardeşimize yeni görevinde başarılar temenni ediyorum" dedi.

SP Batman Belediye Başkan adayı Ahmet Çifçi ise Sason ilçesi ve Yücebağ beldesinde SP'den seçimi kazanan başkanlarını teşkilat olarak ziyaret edip başarılar dilediklerini belirtti. Çiftçi, "İnşallah Saadet Partisi'nin 94-98 yıllarında yaptığı hizmetleri bu arkadaşlarımız da yapacak. Saadet Partisi'nin hizmetleri unutulmadı, bu başkanlarımız da unutulmayacak hizmetler yapacaklar. Allah'tan kendilerine başarılar diler, uzun yıllar hizmette kalmalarını temenni ediyorum" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi İl Başkanlığı'ndan Belediye Başkanlarına Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement