Safranbolu Belediyesi Gazileri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediyesi Gazileri Ağırladı

Safranbolu Belediyesi Gazileri Ağırladı

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında gazilerle yemekte bir araya geldi.

31.08.2015 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında gazilerle yemekte bir araya geldi.

Safranbolu Belediyesine bağlı Aslanlar SAKEM'de gazilerle bir araya gelen Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Başkan Aksoy, "Bu gün birbirinden değerli Gazilerimiz ile yemekteyiz. Bizlerde kendilerine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak, yine kutladığımız Zafer bayramı kutlamalarına teşriflerinden dolayı hem mutluluğumuzu hem de teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.Safranbolu Belediyesi olarak özellikle Milli Bayramlarımızda halkımız ile birlikte iç içe olmayı, birlikte kutlamayı vazife edinmiş bulunmaktayız. Zafer Bayramımız da Türk Ulusunun ömrü boyunca dünyaya adaleti ve barışı getirmesinin bir nihai sonucunu gösteren bayramdır. Malazgirt zaferinden başlayıp 30 Ağustostaki Anadolu'nun işgaline sebebiyet veren ve işgalci güçlerin bu güzel vatan topraklarından dökülüşünü ifade eden bayramımızdan dolayı burada gerçekleştirdiğimiz etkinlikte güzel geçti diye düşünüyor, yeniden değerli gazilerimize etkinliğimize teşriflerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum " dedi.

Karabük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabahattin Çorbacı, Büyük Zaferin 30. yılını kutladıklarını, Dünya milletlerinin çok iyi bileceği gibi, Türk Milletinin vatanı uğruna nasıl savaşacağını çok iyi bildiklerini söyleyerek, " Türkiye savaşlarda en çok şehit veren ülkedir. Bu nedenle ben güzel vatanımız için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bizim postallarımızda, silahlarımızda hala duruyor. Elimiz ayağımız tutuyor, dimdik ayaktayız. Vatanımız zor da olduğunda gözümüzü kırpmadan cepheye gideriz." dedi.

Karabük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Çorbacı, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'a nazik davranışlarından ötürü teşekkür ettiğini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediyesi Gazileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement