Sağ Ayağı Kesilen Kocaelisporlu Yalçın, Hayati Tehlikeyi Atlattı - Son Dakika
Güncel

Sağ Ayağı Kesilen Kocaelisporlu Yalçın, Hayati Tehlikeyi Atlattı

Sağ Ayağı Kesilen Kocaelisporlu Yalçın, Hayati Tehlikeyi Atlattı

İşyerinde geçirdiği kazadan sonra sağ bacağı diz üzerinden kesilen Kocaelispor'un unutulmaz futbolcularından Yalçın Kıldıran'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

31.12.2014 14:10  Güncelleme: 16:01

Kocaeli spor'un şampiyonluğa oynadığı 90'lı yıllardaki unutulmaz futbolcularından olan ve 5 gün önce işyerinde geçirdiği kazada ağır yaralandıktan sonra sağ ayağı diz altından kesilen Yalçın Kıldıran'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Dün akşam yoğun bakım servisinden normal odaya alınan Yalçın, "Bir uzvumu kaybettim ama yeni yılda çok şeyler kazandım. Ne çok sevenim varmış onu anladım" dedi.

FABRİKADA İŞ KAZASI GEÇİRDİ

Kocaelispor'un 1990'lı yıllardaki kadrosunda, Ömeroviç, Saffet, Ergun, Bülent Uygun, Mirkoviç Tuncay, Halil İbrahim gibi yıldız isimlerle birlikte forma giyen, o dönem 'en iyi sol kanat oyuncusu' olarak bilinen Yalçın Kıldıran, 3'üncü düştüğü dönemde Kocaelispor'da teknik direktörlük görevinde bulundu. Bir ara spor okulu da açan Yalçın Kıldıran, daha sonra çalıştıracak takım bulamayınca İzmit'in Yeniköy Mevkii'ndeki bir fabrikada işe başladı. Yalçın Kıldıran, 5 gün önce vincin kaldırdığı büyük bir borunun üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı.

4 GÜN BOYUNCA UYUTULDU

Önce Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın Kıldıran, daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Buradaki uzman doktorlar, Yalçın Kıldıran'ın aşırı miktarda kırık meydana gelen sağ ayağının, kurtarma imkanı kalmadığından diz üzerinden kesilmesine karar verdi. Ameliyata alınıp sağ ayağı kesilen Yalçın Kıldıran, dört gün boyunca yoğun bakım ünitesinde tutularak uyutuldu. Yalçın Kıldıran dün akşam uyandırıldı.

Eşi Neşe ve kardeşi Mustafa'nın bir an yanından ayrılmadığı Yalçın Kıldıran, ardından normal odaya alındı.

ODASI ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Yalçın Kıldıran'ın odası dün akşamdan bu yana ziyaretçi akınına uğrarken, bugün DHA muhabirlerinin ziyaretinde de duygusal anlar yaşadı.

Yalçın Kıldıran, öncelikle doktor ve hemşirelere teşekkür ederken, "Bana çok iyi bakıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Bir uzvumu kaybettim ama yeni yılda çok şeyler kazandım. Önemli değil uzuv kaybetmek ama Kocaeli benim hayatımmış. Bunu ziyaretlerden daha iyi anladım. Kardeşlerim hastanenin önünü görüntülemişler. Gelip gidenler, gelemeyenler, arayanlar, arayamayanlar hepsinden Allah razı olsun. Dün akşam odaya alındım. Enfeksiyon nedeniyle de pek fazla görüşmeme izin vermiyorlar. Buradan Kocaelispor ailesine ve herkese selamlar söylüyorum. 30 yılım Kocelispor'da geçti. 30 yıl daha Kocaelispor'da geçirmek istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağ Ayağı Kesilen Kocaelisporlu Yalçın, Hayati Tehlikeyi Atlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement