Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Biz istiyoruz ki insanımız zora düştüğünde, derdi geldiğinde devletine güvensin, devletini yanında görsün" dedi.

10.05.2015 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Biz istiyoruz ki insanımız zora düştüğünde, derdi geldiğinde devletine güvensin, devletini yanında görsün" dedi.

Bakan Müezzinoğlu, partisinin Niğde seçim koordinasyon merkezinin açılışının ardından Bor ilçesi Mehmetçik Mahallesinde yapılan Bor Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Bor Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret eden Müezzinoğlu, hemşire ve sağlık görevlilerinin Anneler Gününü kutladı. Hastanede tedavi gören engelli çocuklar ve anneleri ile sohbet eden Müezzinoğlu, onlara çiçek verdi.

Ziyaretin ardından Müezzinoğlu, Bor Eski Hükümet Meydanındaki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, tüm annelerin Anneler Gününü kutlayarak, "Bir evlat olarak annelerin duasına layık olmayı Rabbim tüm evlatlara nasip etsin" dedi.

"7 Haziran akşamı Bor'da ders vermeye hazır mısınız?" diye vatandaşlara soran Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Hastane inşaatını gezdik. Seneye hizmete girecek, orada her türlü imkanın sağlandığı ve hastanenin merkeze bağlı olmadan bağımsız yönetilen bir hastane haline getirdik. Biz istiyoruz ki insanımız zora düştüğünde, derdi geldiğinde devletine güvensin, devletini yanında görsün. Doktoruyla, ambulansıyla, hastanesiyle inşallah çok daha gelişmiş hizmetleri Niğde'de de Bor'da da sizlere sunacağız."

"Niğde'ye Tıp Fakültesi kurulacak"

Niğde'ye Tıp Fakültesinin de kurulacağını belirten Müezzinoğlu, "Tıp fakültesi kurulduğunda çok daha farklı noktaya gelecek inşallah, her şeye ihtiyacımız var. Biz AK Parti olarak başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Davutoğlu Başbakanımız olarak bizler milletimizle hemhal olan bir anlayışın mensuplarıyız. Sizin derdiniz bizim derdimiz. 2001 yılından beri milletle beraber yürüyoruz. Bor'da MHP'li kardeşlerimizi, CHP'lileri kucaklamaya hazır mıyız? Onlara da hizmetin en iyisini biz yapacağız onu anlatmaya hazır mıyız?" diye konuştu.

Daha sonra Çiftehan köyüne geçen Müezzinoğlu, Çiftehan Kaplıca Otelinin açılışını yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement