Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Atatürk'ü kullanmayın'' - - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Atatürk'ü kullanmayın'' -

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Atatürk\'ü kullanmayın\'\' -

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Atatürk'ü kullanmayın.

23.03.2014 00:25

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Atatürk'ü kullanmayın. Atatürk'ün gölgesine yan gelip de yatarak olmaz bu işler. Gece gündüz demeden çalışmak gerekir" dedi.

Müezzinoğlu, Enez ilçesindeki bir düğün salonunda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'nin gelişmesi için gece gündüz çalıştığını söyledi.

2002'de AK Parti iktidara gelmeden önce emniyet araçlarına dahi mazot koyulamadığını belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Doğru dürüst araçlarımız yoktu. Ambulanslara mazot koyamıyorlardı. Şimdi ambulans helikopterlerimiz var. Ey CHP'liler duyun, ambulans uçaklarımız var. Şimdi değerli başkanım diyor ki 52 trilyon borç var ilçede. Enez'in yolları yapılmamış. Enez'in kaldırımları yapılmamış. Altyapısı yapılmamış. Araçlar hacizli. Cenaze aracı bile hacizli. Peki nereye gitti bu paralar? Onlar üretmez, onlar tüketir. Onlar bu milletin imkanlarını yalnız sömürürler."

Milleti daha iyi sömürebilmek için iftira atıldığını, dedikodu yapıldığını ve tuzak kurulduğunu anlatan Müezzinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Milleti geri bırakıyorlar ve bu milleti sömürerek daha fazla buralarda kalabilme imkanları yaratabilmek için. Enez'de kalabilirler mi? Enez artık kimin derdini paylaştığını görüyor. İnşallah 31 Mart sabahından itibaren Abdullah kardeşim ile birlikte Enez Limanı yapılacak. Sahil yollarını kim yapacak? AK Parti yapacak. Ama ne yazik ki borçları ödemek de AK Parti'ye kalıyor. Onlar yiyor, biz borcu ödüyoruz. Bundan millet bıktı artık. Yeter, düşün bu milletin yakasından. Siz Atatürkçü olamazsınız. Atatürk'ü kullanmayın. Atatürk'ün gölgesine yan gelip de yatarak olmaz bu işler. Gece gündüz demeden çalışmak gerekir. Milleti sevmek gerekir. Milletin dertlerini paylaşmak gerekir. Milletle beraber yürümek gerekir. Yoksa kapalı kapılar arkasında hangi tuzakları kurarım, hangi imkanları kime peşkeş çekerim diyerek halkçı olunmaz, cumhuriyetçi olunmaz, Atatürkçü ise hiç olunmaz."

Müezzinoğlu, AK Parti'nin milletle beraber yürüdüğünü ve milletin önünde koşanın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu kaydetti.

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından partililerle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda yürüyüş gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: 'Atatürk'ü kullanmayın'' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement