Sağlık Bakanlığı'ndan Açıklama - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanlığı'ndan Açıklama

Sağlık Bakanlığı, “Grip diye gitti, serumdan öldü” başlığıyla yayımlanan haberdeki iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

12.02.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı, "Grip diye gitti, serumdan öldü" başlığıyla yayımlanan haberdeki iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, medyadaki "Grip diye gitti, serumdan öldü" başlıklı haberlerde yer alan iddialara ilişkin Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Habere konu olan hastanın 2 Şubat 2015 günü karın ağrısı şikayetiyle Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurduğu belirtilen açıklamada, "Muayenesi ve tetkikleri yapılmış ve dahiliye uzmanı tarafından yapılan muayenesinde herhangi bir sorun tespit edilmediği için taburcu edilmiştir. Söz konusu hasta 3 Şubat 2015 günü karın ağrısı şikayetiyle tekrar acil servise başvurmuş, yapılan muayene ve tetkiklerinin ardından tekrar dahiliye kontrolü istenmiştir. Dahiliye uzmanı hastanın detaylı tetkiklerini istemiş, sonuçlar çıkana kadar da acil serviste gözlem altına almıştır. Ancak hasta sonuçlarının çıkmasını beklemeden hastaneden ayrılmıştır. Evde durumu ağırlaşan hasta tekrar acil servise getirilmiştir. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin'de özel bir hastaneye sevk edilmiştir. Ancak hasta yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanlığı'ndan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement