Şahin, Güzelbey'den Makamı Devraldı - Son Dakika
Yerel

Şahin, Güzelbey'den Makamı Devraldı

Şahin, Güzelbey\'den Makamı Devraldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediye yeni Başkanı Fatma Şahin’e makamı devretti.

07.04.2014 14:58

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediye yeni Başkanı Fatma Şahin'e makamı devretti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve partililerle birlikte belediye binasına geldi.

Dr. Asım Güzelbey Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ve beraberindekileri kapıda karşıladı. Devir teslim töreninde açıklama yapan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, "Başkanımızın bu görevi Gaziantep ve partimize yakışır bir şekilde layıkıyla en güzel şekilde diğer belediye başkan arkadaşlarımız ile beraber iyi bir ekip oluşturarak yapacağından hiçbir şüphemiz yok. Ben hepinizin huzurunda yaptığı hizmetlerden dolayı değerli Büyükşehir Belediye eski Başkanımız Asım Güzelbey'e teşekkür ederim. Yeni Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e de başarılar dilerim" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Asım Güzelbey ise Şahin'e başarılarının devamını dileyerek, "Kamil olduğu üzere ben de 10 yıl bu görevi yapan belediye başkanı olarak bugün görevi sayın Fatma Şahin'e devrediyorum. Kendisi Gaziantep'in yetiştirdiği çok önemli bir politikacıdır. Bakanlık görevlerindeyken çok önemli hizmetler yapmıştı. Gaziantep'e çok iyi şeyler yapacağına inanıyoruz. Ben bu çerçevede Fatma Şahin'e başarılar diliyorum. El birliğiyle Gaziantep'i çok iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Bu çerçevede kendisinin seçilmesinde emeği geçen ekibine arkadaşlara değerli il başkanımıza, milletvekillerimize, yeni seçilen belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güzelbey'in yaptığı hizmetleri önemsediklerini belirterek, şunları söyledi:

"20 yıllık yerel tecrübeyle 12 yıllık hükümet olarak bugün şehrimizin huzurundayız. İlk sözüm başkanımızın 10 yıllık tecrübesi çok önemlidir. Çünkü kalkınma ve demokrasi yerelde başlıyor. Başkanımızın 2 dönem sonunda ben bu işi halkıma söz verdim aday olmayacağım iradesinin aslında dünya ve Türkiye siyasi tarihinde önemli bir duruş olduğunu görüyoruz. Bu duruşun alkışlanması gerekiyor. Başkanımızın tecrübesini çok önemsiyoruz. Çünkü belediyecilik ihtisas isteyen bir iş ve biz bir aile olarak hiçbir zaman eski yeni başkan diye hizmet yapmadık. Biz hep takımın bir parçası olarak hizmet yaptık ve ismimizin yanında ne yazarsa yazsın bu partinin mensubu olmaktan hükümetin, parlamentonun ve teşkilatın mensubu olmaktan büyük onur ve şeref duyduk. Dolayısıyla başkanımızı ve ekibini bu şehre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de onların tecrübesi ve destekleriyle hizmetleri devam ettireceğiz" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve partililer, Güzelbey'i uğurladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin, Güzelbey'den Makamı Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement