Şahinbey Belediyesi Satranç Takımı Konya'dan Başarı ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Satranç Takımı Konya'dan Başarı ile Döndü

Şahinbey Belediyesi Satranç Takımı Konya\'dan Başarı ile Döndü

Gaziantep İl Şampiyonu olarak Konya’da yapılan Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılarak derece yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

14.07.2014 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Şampiyonu olarak Konya'da yapılan Türkiye Kulüpler Şampiyonası'na katılarak derece yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Kulüpler Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Gaziantep şampiyonu olarak 22-29 Haziran tarihleri arasında Konya Rixsos Otel'de yapılan Türkiye Kulüpler Şampiyonası'na katılan Şahinbey Belediye Satranç Takımı, Türkiye geneli 48 takımının katıldığı şampiyonada Türkiye dokuzuncusu oldu. Şahinbey Belediye Satranç Takımı, bu sonuçla ilk 16'ya girerek, önümüzdeki sezon Türkiye Kulüpler Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkı kazandı.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SATRANÇ TAKIMI ALT YAPIYA DA ÖNEM VERİYOR

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, lisanslı sporcuları ve takımın alt yapısı olan minik sporcular, Antrenör Ekrem İzi yönetiminde bu sezon yapılan turnuvalarda rekor başarı elde etti. Fehime Güleç Anaokulu'ndan da mezun olan belediye sporun süper minikleri her turnuvada başarı elde ediyor. Küçük Şeyler Anaokulu'nun Mayıs ayında yaptığı turnuvada kızlar arasında Betül Cemre İzi, Gaziantep Şampiyonu, İrem Kanar ise 5'nci oldu. Erkeklerde de Y. Tunahan Bulut 6'ncı oldu. Youplus Satranç turnuvasında ise Yusuf Tunahan Bulut Gaziantep 2'ncisi olurken, B. Cemre İzi genelde 5'nci kızlarda 1'nci oldu. Makbule Betül Hatırlı ise kızlarda 6'ncı oldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Satranç Takımı Konya'dan Başarı ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement