Şahinbey Belediyesi 'Şehitleri Anma Gecesi' Düzenliyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi 'Şehitleri Anma Gecesi' Düzenliyor

Şahinbey Belediyesi \'Şehitleri Anma Gecesi\' Düzenliyor

Şahinbey Belediyesi her yıl düzenlediği ve 10 binlerin katıldığı Şehitleri Anma Gecesi’ni bu yıl 15 Mart 2014 Cumartesi akşamı gerçekleştirecek.

14.03.2014 13:34

Şahinbey Belediyesi her yıl düzenlediği ve 10 binlerin katıldığı Şehitleri Anma Gecesi'ni bu yıl 15 Mart 2014 Cumartesi akşamı gerçekleştirecek.

Karataş Mahallesi'nde bulunan Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenecek olan etkinlikle ilgili yapılan açıklamada, Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Savaşları'nın yıldönümü dolayısıyla anma gecesi düzenlendiği belirtilerek, bu yılki anma gecesinin 15 Mart 2014 Cumartesi akşamı saat 19.00'da yapılacağı ifade edildi.

Aziz şehitlerimizin rahmet ve minnetle anılacağı gece; Mehteran takımının gösterisiyle başlayacak. Gecede Kuran-ı Kerim tilaveti sunulacak olup, kalpleri titreten anlatımıyla Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sohbeti ardından bu muhteşem gecede sazın ve sözün üstadı Uğur Işılak sahne alacak. Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenecek olan program ücretsiz olup, tüm halkın davetli olduğu belirtildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi 'Şehitleri Anma Gecesi' Düzenliyor - Son Dakika


Advertisement