Şahinbey'in En Geniş Yolu Bahar Aylarında Hizmete Açılacak - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'in En Geniş Yolu Bahar Aylarında Hizmete Açılacak

Şahinbey\'in En Geniş Yolu Bahar Aylarında Hizmete Açılacak

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışması bahar mevsiminde tamamlanacak.

09.02.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen; Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışması bahar mevsiminde tamamlanacak.

Şahinbey Belediyesi tarafından, şehir içindeki trafiği rahatlatmak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için sürdürülen 50 metre genişliğinde 12 kilometre uzunluğundaki 12 şeritli yol çalışması tamamlanmak üzere. Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun bahar mevsiminde hizmete açılacağını dile getirdi.

ÇEVRE YOLUNDAN DAHA GENİŞ OLACAK

Türkiye'nin en büyük parkını içeren Yeşilvadi Projesi'nin de içinden geçecek olan yolda alt yapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Tahmazoğlu, şöyle konuştu:

"Şahinbey Belediyesi olarak, kent trafiğini rahatlatmak adına yaptığımız yol çalışmalarımız devam ediyor. Havaalanından başlayan bu yol, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak. 12 kilometre uzunluğundaki yolda dolgu ve yol açma çalışmalarımız tamamlandı. Şu anda bizim GASKİ ile ilgili görüşmelerimiz ve onların yoldaki alt yapı çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalarında tamamlanmasıyla birlikte, bahar mevsiminde asfaltlanmış, kaldırımları ve aydınlatması tamamlanmış halde yolumuzu halkımızın hizmetine sunacağız. Bu yol şehir içi trafiği rahatlatmak adına çok önemli bir nokta olacak. Çevre yolu 35 metre genişliğinde, bizim yaptığımız yol ise şehir içinde olmasına rağmen 12 şeritli ve 50 metre genişliğinde olacak. Buradaki en önemli iş kamulaştırmaydı bunu da rahatlıkla yaparak çalışmaları tamamladık. Yolumuzun Gaziantep'e ve Şahinbey'e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Başkan Tahmazoğlu, incelemelerin ardından alandan ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'in En Geniş Yolu Bahar Aylarında Hizmete Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement