Sakarya Bakan Veysel Eroğlu: Devleti Suçlamak Ayıptır - Son Dakika
Güncel

Sakarya Bakan Veysel Eroğlu: Devleti Suçlamak Ayıptır

Sakarya Bakan Veysel Eroğlu: Devleti Suçlamak Ayıptır

Bakan Veysel Eroğlu: Devleti suçlamak ayıptır Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bildiriye imza atan akademisyenlere tepki göstererek, "Devlet orada kamu düzenini sağlayacaktır.

15.01.2016 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Veysel Eroğlu: Devleti suçlamak ayıptır

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bildiriye imza atan akademisyenlere tepki göstererek, "Devlet orada kamu düzenini sağlayacaktır. Devleti suçlamak ayıptır. Devlet parasıyla maaş alan insanlara yakışmaz" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya Valiliği'ni ziyaret etti. Akademisyenlerin imzaladığı bildiriye değinen Veysel Eroğlu, "Pekçok üniversitede ders vermiş, çok sayıda mühendis yetiştirmiş biri olarak, akademik hayatı çok iyi tanıyorum. Terörü desteklemek, ülkeyi bölmeye çalışan bir eli kanlı örgütü desteklemek asla kabul edilebilir bir şey değil. Vatanını, milletini dikkate almayan, hassasiyetleri dikkate almayan insanlar. Bildiriyi görünce gerçekten çok üzüldüm. Askerlerimiz, oradaki insanların canını, malını, hatta ırzını korumak için orada mücadele ediyor" diye konuştu.

Bakan Eroğlu, PKK'nın propagandasını yapmanın kabul edilir bir şey olmadığını belirterek, "Bu arkadaşlar Suruç'a gidip yaşasalar ya. Ben Şemdinli'ye gitmişim oradaki vatandaşlarla konuşmuşum. Oradaki insanlar bizzat konuştuğunuz zaman diyorlar ki 'Bu PKK teröründen bizi kurtarın, artık devlet nerede?' diyor. PKK teröristlerine destek vermek, PKK propagandası yapmak kabul edilir bir şey mi? Bunlar bebek katilleri. Devlet orada kamu düzenini sağlayacaktır. Devlet terör propagandası yapana müsade etmez. Devleti suçlamak ayıptır. Devlet parasıyla maaş alan insanlara yakışmaz" dedi.

Bildiriyi yazan kişilerin haince bir iş yaptıklarını söyleyen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Amerikada, Almanya'da bu şekilde yazsa kıyamet kopar. Kınıyorum, lanetliyorum bunu. Ben de bir üniversite mensubuydum. Bunların çoğu asistan, hayatında hiçbir yere gitmemiş, hayat tecrübesi olmayan insanlar. Çoğu okuyunca hayret etmiş. Onları da kandırmışlar yani. Bu bildiriyi kaleme alanlar gerçekten haince bir iş yaptılar. Pek çoğunu da kandırdılar"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Bakan Veysel Eroğlu: Devleti Suçlamak Ayıptır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement