Sakarya Beyin Kanaması Geçiren Öğrenci Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Sakarya Beyin Kanaması Geçiren Öğrenci Yaşamını Yitirdi

Sakarya Beyin Kanaması Geçiren Öğrenci Yaşamını Yitirdi

Beyin kanaması geçiren öğrenci yaşamını yitirdiSakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bir hafta önce geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 10 yaşındaki Umut Ali İnce yaşamını yitirdi.

23.05.2016 20:34

Beyin kanaması geçiren öğrenci yaşamını yitirdi

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bir hafta önce geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 10 yaşındaki Umut Ali İnce yaşamını yitirdi.

Yuvalak İlkokulu 4. sınıf Öğrencisi Umut Ali İnce bir hafta önc e sınıfta rahatsızlanınca öğretmenleri ailesine haber verdi. Babası Sercan İnce okula gelerek Umut'u hemen Akyazı Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapılan tetkiklerden sonra beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Umut Ali İnce önce Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine oradan da Kocaeli Üniversitesi Tıp FakültesiHastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Umut bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Akyazı'ya götürülen cenazesi ikindi namazına sonrasında kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Yuvalak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Beyin Kanaması Geçiren Öğrenci Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement