Sakarya Tem' de Bariyere Çarpıp Sürüklenen Otomobilde 1 Kişi Öldrü, 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Tem' de Bariyere Çarpıp Sürüklenen Otomobilde 1 Kişi Öldrü, 3 Kişi Yaralandı

Sakarya Tem\' de Bariyere Çarpıp Sürüklenen Otomobilde 1 Kişi Öldrü, 3 Kişi Yaralandı

Tem Otoyolu'nun Akyazı ilçesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, bariyerlere çarpıp takla atarak orta refüje uçtu.

18.09.2015 14:02

Tem Otoyolu'nun Akyazı ilçesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan bir otomobil, bariyerlere çarpıp takla atarak orta refüje uçtu. Kazada otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı

TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde Akyazı Karakulak mevkiinde sabah 05.00 sıralarında meydana geldi. İçinde 4 kişi bulunan Mehmet Çakaloğlu(28) yönetimindeki 34 EG 0012 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yolda savrulan başlayan araç, bariyerlere çarparak takla atıp orta refüjdeki yeşillik alana uçtu. Yaklaşık 15-50 metre sürüklenen otomobil ters döndü.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarları üzerine olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevkedildi. Kaza sonucu üzerinden kimliği çıkmayan bir kadın şahıs hayatını kaybederken, araçta bulunan sürücü Mehmet Çakaloğlu, Tanju Çalışkan ve Beyza Çerkeş ağır yaralandı. Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 kişi daha sonra şehir merkezindeki diğer hastanelere sevkedildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Tem' de Bariyere Çarpıp Sürüklenen Otomobilde 1 Kişi Öldrü, 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement