Salı Grubu'nun Bu Haftaki Konuğu Ufuk Koç Oldu - Son Dakika
Yerel

Salı Grubu'nun Bu Haftaki Konuğu Ufuk Koç Oldu

Salı Grubu\'nun Bu Haftaki Konuğu Ufuk Koç Oldu

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu’nun Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü’ndki (ATİK) toplantısının bu haftaki konuğu Uluslar arası Koçluk Enstitüsü Türkiye Başkanı ve Ufuk Koç Eğitim Danışmanlık Koçluk Şirketi Kurucu Üyesi Ufuk Koç oldu.

21.01.2015 13:45

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'ndki (ATİK) toplantısının bu haftaki konuğu Uluslar arası Koçluk Enstitüsü Türkiye Başkanı ve Ufuk Koç Eğitim Danışmanlık Koçluk Şirketi Kurucu Üyesi Ufuk Koç oldu.

Uluslar arası Koçluk Enstitüsü Türkiye Başkanı ve Ufuk Koç Eğitim Danışmanlık Koçluk Şirketi Kurucu Üyesi Ufuk Koç konuşmasında hedefin doğru seçilmesinin ardından doğru insanla verimli çalışma tekniklerini anlattı. Türkiye'de aile şirketlerinin yeri ile ilgili bilgiler veren Koç, aile şirketlerinin ortalama ömrünün 7.8 yıl olduğunu belirtti. Karlı büyümenin doğru adamı seçmek, doğru adama doğru işi vermekle mümkün olduğunu belirten Koç, çalışanın performansını arttırmak ve motivasyonunu yüksek tutmak için işi sahiplenmesini sağlamanın önemine dikkat çekti. Koç, Türkiye'nin ilk 500 şirketinden 137'sine danışmanlık hizmeti verdiklerini belirtti.

Toplantıya Antalya Büyükşehir Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, Fibabank Akdeniz Bölge Müdürü Rüçhan İnan, ICF Grup Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş, Antalya Orman Mühendisleri Oda Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Antalya Sosyal Güvenlik il Müdürü Selim Erol, Antalya DSİ. 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Göçmen de katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salı Grubu'nun Bu Haftaki Konuğu Ufuk Koç Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement