Şampiyon Voleybolcular, Kupayı Başkan Yılmaz'a Getirdi - Son Dakika
Spor

Şampiyon Voleybolcular, Kupayı Başkan Yılmaz'a Getirdi

Şampiyon Voleybolcular, Kupayı Başkan Yılmaz\'a Getirdi

Final maçını kazanarak 2. Lig’e çıkma başarısını gösteren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, kazandıkları şampiyonluk kupasını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın makamına getirdi.

01.04.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Final maçını kazanarak 2. Lig'e çıkma başarısını gösteren Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, kazandıkları şampiyonluk kupasını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın makamına getirdi.

Ankara'da oynanan final müsabakasında İzmir Tire spor'u 3-2 yenerek 3. Lig'den 2. Lig'e yükselen Anakent Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, Büyükşehir Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Kara, Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Sezai Açıcı ile sporcuların katıldığı ziyarette Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, elde edilen başarıdan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

Ziyarette konuşan Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, "Stresli bir final maçı oynadık ve çok şükür hedefimize ulaştık. Bu kupayı size arz ediyoruz" dedi.

"BU İŞİ DAHA ÜST SEVİYEYE GETİREREK SAMSUN'U BAYAN VOLEYBOLUNDA TÜRKİYE'DE SÖZ SAHİBİ HALE GETİRİRSİNİZ"

Kazanılan her başarının insana mutluluk verdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "Mücadele ile elde edilmiş her başarı insana büyük mutluluk veriyor. Başarısızlık da mutsuzluk verir. Ben şampiyonluğa giden bu yolda bunu hak ettiğinizi anladım. Bunu kazanabileceğinizin umudunu bize verdiniz. Biz de bu umudun gereği için yapılması gereken nelerse bunları yapalım dedik. Yönetim ve hocalarınız size destek oldu. Siz de bu desteğe layık olarak başarıyı elde ettiniz. Sizleri tebrik ediyorum. İnşallah bir daha ki sene de bu işi en üst seviyeye getirirsiniz. Samsun'u bayan voleybolunda Türkiye'de söz sahibi hale getirirsiniz. Bunu istememizin sebebi, Samsun'un her geçen gün spor şehri olmasıdır. Samsun, belki futbolda çok başarılı değil ama sportif altyapı itibariyle devlet şehrimize çok yatırım yaptı. 7 bin 500 kişilik, 2 bin 500 kişilik salon, bunun dışında birkaç yerde daha spor salonu yapıldı. Eskiden 1 tane salon vardı. 1960'lı yılların sonuna doğru sadece 1 tane spor salonu vardı. O da şu anda müze olan Yaşar Doğu Spor Salonu'ydu" diye konuştu.

Eskiden seyircilerin spor faaliyetlerine daha çok ilgi gösterdiğinin altını çizen Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"Biz önceden cumartesi günleri liseler arası basketbol ve voleybol maçları izlemeye giderdik. Basketbol ve voleybolun o zamanlar seyircisi de vardı. İnsanlar, akşamları adeta bir yemeğe çıkar gibi şık giyinerek çocukları ve eşleriyle voleybol ve basketbol maçlarını izlemeye giderlerdi. Eskiden böyleydi. Şimdi ise insanların seyredeceği, eğleneceği şeylerin sayısı mı arttı ne olduysa seyirci sayısı azaldı. Sizin final maçınıza da baktığımızda salonda seyirci yok. Halbuki böyle bir müsabakada Ankara gibi bir yerde seyirci olması lazım. İnsanlar artık bu maçları elektronik ortamda da izleyebiliyorlar. Dolayısıyla bu salonlar yeteri kadar dolmuyor."

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından şampiyon olan sporculara ve teknik heyete saat hediye etti. Ziyaret, şampiyonluk kupasıyla çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şampiyon Voleybolcular, Kupayı Başkan Yılmaz'a Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement