Samsat'ta Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Samsat'ta Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Samsat\'ta Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı

Samsat ilçesinde Türkiye Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Samsat Şubesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sonuçlandı.

09.05.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsat ilçesinde Türkiye Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Samsat Şubesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sonuçlandı.

Bu yıl 4. sü düzenlenen halı saha futbol turnuvasının final maçına Samsat Kaymakamı İsmail Sündük, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Eleştir, AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem, bazı kamu kurum ve kuruluş amir ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Finale kalan Kaymakamlık Spor ile Zeynel Aslan İlköğretim Okulu maçı normal sürede 4-4'lük beraberlikle neticelenince uzatmaya gidildi. Zeynel Aslan İlköğretim Okulu 5-4'lük skorla şampiyon olmayı başardı. Şampiyona sonrasında düzenlenen tören ile takımların kupaları verildi.

Eğitim Bir - Sen Samsat Şube Başkanı Mustafa Tepe, bu yıl dördüncüsü düzenlenen halı saha turnuvasının bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini belirterek, "Amacımız, ilçemizde görev yapan kamu çalışanlarının bir araya gelmeleri ve kardeşlik duygusunun pekişmesini sağlamaktır. Bu anlamda hedefimize ulaştığımızı söyleyebiliriz. Turnuvanın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere, emeği geçen bütün kamu kurum ve kuruluşları ile bunların temsilcilerine, turnuvaya katılan takımlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat'ta Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement