Samsun'da 4. Web Sempozyumu Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Samsun'da 4. Web Sempozyumu Düzenlenecek

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen ’pediatrik minimal invazif cerrahi’ konulu web sempozyumunun dördüncüsü düzenlenecek.

13.09.2015 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen 'pediatrik minimal invazif cerrahi' konulu web sempozyumunun dördüncüsü düzenlenecek.

15 Eylül 2015 Salı günü gerçekleştirilecek sempozyumu hazırlayan Prof. Dr. Burak Tander ve Doç. Dr. Mithat Günaydın yaptıkları açıklamada, "Çocukluk çağında minimal invazif cerrahi (Laparoskopik cerrahi) alanındaki gelişmelerin irdeleneceği, tartışılacağı sempozyumda, özofagus atrezisinin torakoskopik onarımı konusunda engin deneyimleri olan Polonyalı meslektaşımız Prof.Dr. Dariusz Patkowski, Ege Üniversitesi'nden Prof.Dr.Çoşkun Özcan, Marmara Üniversitesi'nden Prof.Dr. Gürsu Kıyan, Ankara Üniversitesi'nden Prof.Dr. Aydın Yağmurlu ve Eskişehir Osman Gazi Ünivesitesi'nden Prof.Dr. Baran Tokar deneyimlerini ve endoskopik cerrahideki gelişmeleri paylaşacaklar. Bu yılki sempozyum konularını toraksın minimal invazif cerrahisinden ve ürolojiden belirledik. Her yıl olduğu gibi sempozyum, internet erişimi olan herhangi bir bilgisayardan ücretsiz olarak izlenebilecektir. Ayrıca, yine ücretsiz olarak sempozyumun yapıldığı yerde bizzat izleme olanağı da mevcuttur. Bu yılki sempozyumu, Samsun Sheraton Hotel'in Kızılırmak salonunda saat 10.00-16.30 arasında gerçekleştireceğiz. Samsun'da yaşayan ya da buraya gelerek bizimle birlikte izlemek isteyen meslektaşlarımızı sempozyuma bizzat katılmaya çağırıyoruz" dediler.

Sempozyumu internet başında izlemek için www.pedendoscopy2015.com adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırılması gerektiği öğrenildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da 4. Web Sempozyumu Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement