Samsun'da "Yetimler İftarı" - Son Dakika
Yerel

Samsun'da "Yetimler İftarı"

Samsun\'da "Yetimler İftarı"

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nca ''Dünya Yetimler Günü" nedeniyle iftar düzenlendi.

12.07.2014 22:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nca, "Dünya Yetimler Günü" nedeniyle "Kardeşlik İftarı" düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı'nın organize ettiği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin koordinasyonunda Atakum Sanat Merkezi bahçesinde "Kardeşlik İftarı" düzenlendi.

İftar sonrasında bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ramazan ayının 15'inci gününün Dünya Yetimler Günü olarak açıklandığını hatırlattı.

AK Parti Genel Merkezi'nin talimatlarıyla SİYAH hareketinin desteği ile "Kardeşlik İftarı" düzenlediklerini belirten Köktaş, "Ramazan ayının 15'inci gününe gelen 12 Temmuz Cumartesi yani bugün AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı'nca  organize edilen ve AK Partili belediyeler tarafından tüm Türkiye'de gerçekleştirilen 'Kardeşlik İftarı'nda ilimizde bulunan yetim ve öksüz kardeşlerimiz ile bir araya gelmiş buluyoruz. Her zaman yanında olduğumuz sizler, bizim kardeşlerimiz, çocuklarımızsınız sizlerle böyle bir iftar yemeğinde bir arada olmanın mutluluğunu, sevincini yaşıyoruz" dedi.

İftara Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve Samsun'da yaşayan yabancı uyruklu öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da 'Yetimler İftarı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement