Samsung Galaxy Note 4, " Çok Satanlar Masası"Ndaki Yerini Alacak - Son Dakika
Güncel

Samsung Galaxy Note 4, " Çok Satanlar Masası"Ndaki Yerini Alacak

Samsung Galaxy Note 4, "Vodafone Çok Satanlar Masası”ndaki yerini alacak.

03.09.2014 18:41

Samsung Galaxy Note 4, "Vodafone Çok Satanlar Masası"ndaki yerini alacak.

Vodafone açıklamasına göre, yenilenmiş S-Pen kalem ile ekrana dokunmatik komut vermeyi ve el yazısı tanımayı sağlayan Samsung Galaxy Note 4'te, 2.5 GHz hızında dört çekirdekli işlemci ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi bulunuyor. Telefonun 16 megapiksel kamerası, yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video çekmeyi sağlıyor.

Ön kamerası  3.7 megapiksel çözünürlüğe sahip Samsung Galaxy Note 4, Vodafone Red avantajlarıyla "Vodafone Çok Satanlar Masası"nın yeni üyesi olacak. Vodafone Cep Merkezleri'nde, gerçek cihazlar üzerinden Samsung Galaxy Note 4 bizzat deneyimlenebilecek. Yeni Samsung ile tanışmak isteyen herkes cihazla ilgili merak ettiklerine Vodafone Cep Merkezleri'ndeki uzmanlar tarafından anında yanıt bulabilecek. Cihaza sahip olmak isteyenler, avantajlı Vodafone teklifleri ile ilgili önden bilgi sahibi olmak için "www.vodafone.com.tr" sayfasındaki formu doldurabilecek.

Samsung Galaxy Note 4'e sahip olacak Vodafone'lular, Vodafone Red'in sunduğu avantajlardan da faydalanacak. Vodafone'un çift taşıyıcı teknolojisiyle yurt içinde en hızlı 3G internet deneyimini özgürce yaşatacak yeni Samsung, Her Şey Dahil Pasaport uygulaması sayesinde 4G'yi hizmete sunan İtalya, İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya'da 4G mobil interneti Red'lilere canlı olarak deneyimletebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone olarak Türkiye'de 'dijital dönüşümün lideri' olma vizyonuyla en yeni akıllı cihazları en avantajlı kampanyalarla abonelerle buluşturduklarını belirtti.

Samsung Galaxy Note 4'ü Türkiye'de Vodafonelulara sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Buruk, akıllı cihazlara erişimin herkes için kolaylaştırma vizyonuyla Samsung Galaxy Note 4'ü Vodafone Çok Satanlar Masası'nda çok yakında satışa sunacaklarını da kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsung Galaxy Note 4, ' Çok Satanlar Masası'Ndaki Yerini Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement