Sanatçı Akif Yener'den Taraklı Termal'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sanatçı Akif Yener'den Taraklı Termal'e Ziyaret

Sanatçı Akif Yener\'den Taraklı Termal\'e Ziyaret

Sanata ve sanatçıya verdiği değer ve desteği ile de bilinen Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç; Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener'i ağırladı.

23.01.2014 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akif Yener'e albüm desteği ve sanatsal çalışmalarına her geçen gün devam ederken bir destekte Dörtyüzelli rakımda nemsiz rutubetsiz havada eşsiz yem yeşil doğanın tam ortasına kurulan Türkiye'nin en büyük ve önde gelen termal ve yaşam merkezlerinden Taraklı Termal Turizm'den geldi.

Bir destekte Taraklı Termal Turizm'den

Aslen Sakarya'nın Taraklı İlçesi'nden olan Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener, sanata ve sanatçıya verdiği değer ve desteği ile bilinen bir özelliğe sahip, başta müzik olmak üzere bir çok sanat yönü de bulunan Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç'i genel merkezdeki ofisinde ziyaret etti. Yapılan ikili görüşmede, müzik ve sanat üzerine konuşmalar yapan İşadamı Ahmet Genç ve Ses Sanatçısı Akif Yener, yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Akif Yener'in son single albümü olan "Ne Aşk Ne Hayat"tan satın alarak, albüm desteği ve sanatsal çalışmalarına büyük destek veren Ahmet Genç; "hemşehrimiz Akif Yener'i tebrik ediyor, Taraklı Termal Turizm olarak, her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

Ahmet Genç'in bilinmeyen yönleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Personeli, 92.1 Hür Fm 5. Boyut Program Yapımcısı ve Yaşam Koçu- Kişisel Gelişim Uzmanı olan Akif Yener'e, kendisinin bilinmeyen yönlerini de anlatan Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Sakarya Şube Başkan Yardımcısı Ahmet Genç; Sanat ve Halk Müziği hayranı olduğunu ve yolculuğunda devamlı bu tarz ağırlıkta müzikleri dinlediğini söyledi. Fotoğraf çekme merakı da olan Ahmet Genç, aldığı profesyonel makine ile bu konuda çeşitli ülkeler ve Türkiye genelinde de profesyonel fotoğraflarda çekmeye başladı. Daha önce folklorda Trabzon ve Kırşehir Yöresi Halk oyunlarını da oynadığını dile getiren İşadamı Ahmet Genç, "Müzik ve sanat evrenseldir" dedi.

Verdiği değer beni oldukça memnun etti

Çocukluğundan beri müzik piyasasının içinde olan ilk çıkardığı "Onun adı efsane Sakarya" ve en son çıkardığı "Ne Aşk Ne Hayat" besteleri ve single albümleriyle, başta Sakarya olmak üzere, Türkiye ve Dünya'nın bir çok ülkesinde hayran kitlesine sahip olan Akif Yener, "İşadamı olarak tanıdığım,Taraklı'da büyük yatırım yapan değerli büyüğüm Ahmet Bey'in sanatla ilgili bilinmeyen yönlerini öğrendiğimde çok mutlu oldum. Sanat ve halk müziği hayranı olması ve müziğe ve sanatçıya verdiği değer beni oldukça memnun etmiştir. Şahsıma ve sanatsal çalışmalarıma verdiği desteği ve her an yanımda olduğunu hissettiğim Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve başarılı çalışmalarının ve bir çok imzalarını attığı projelerinin de devamını dilerim" diyerek, duygularını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanatçı Akif Yener'den Taraklı Termal'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement