Sanatçı Gülben Ergen Fatsa'da Anaokulu Yaptırıyor - Son Dakika
Yerel

Sanatçı Gülben Ergen Fatsa'da Anaokulu Yaptırıyor

Sanatçı Gülben Ergen Fatsa\'da Anaokulu Yaptırıyor

Şarkıcı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’, okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde anaokulu yaptırmak için çalışmalara başladı.

12.08.2016 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Gülben Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu 'Çocuklar Gülsün Diye Derneği', okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ordu'nun Fatsa ilçesinde anaokulu yaptırmak için çalışmalara başladı.

Yalıköy Mahallesi'ndeki ilkokulun bahçesine yapılacak olan anaokulu inşaatında incelemelerde bulunan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "İlkokulumuza bağlı olarak sanatçı Gülben Ergen'in başkanı olduğu dernek tarafından ilçemize bir anaokulu yapılıyor. Dernekten yetkililer geldiler ve çalışmalar başladı. Okulların açıldığı ilk haftaya okulumuzun inşaatı bitmiş ve bizlere teslim edilmiş olarak eğitim öğretime açacağız. Anaokulumuzun Fatsa ilçemize kazandırılmasında başta Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'ya, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı'ya, Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu'na, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş'a, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar'a çok teşekkür ediyorum. Okulumuz iki sınıftan oluşacak ve 180 metrekare alana sahip olacak. Okulun, okul öncesi eğitime büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanatçı Gülben Ergen Fatsa'da Anaokulu Yaptırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement