Hülya Koçyiğit, Tekerlekli Sandalye ile Hasankeyf'e Geldi - Son Dakika
Güncel

Hülya Koçyiğit, Tekerlekli Sandalye ile Hasankeyf'e Geldi

Hülya Koçyiğit, Tekerlekli Sandalye ile Hasankeyf\'e Geldi

Hülya Koçyiğit, 38. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Ses Sanatçısı Selahattin Alpay ile geldiği Batman'da, Hasankeyf ilçesini ziyaret etti.

15.04.2014 11:25  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının ünlü yıldızlarından Hülya Koçyiğit, 38. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ses sanatçısı Selahattin Alpay ile geldiği Batman'da tarihi Hasankeyf İlçesini ziyaret etti. Kalçasındaki kırık nedeniyle tekerlekli sandalye ile Hasankeyf'i gezen Koçyiğit; Bütün sanatçılar doğa,tarih ve kültür konusunda çok hassas oldukları için tüm sanatçıların dileği budur, dilerim sular altında kalmayacak dedi.

BİR BİRİMİZİ AF ETMEK İSTİYORUZ

Batman'da, 38. Turizm Haftası etkinliklerinin ilk gününe, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Hülya Koçyiğit ve ses sanatçısı Selahattin Alpay katıldı. Batman'da karşılandıktan sonra Hasankeyf'i gezen Hülya Koçyiğit, kalçasındaki kırık nedeniyle tekerlekli sandalye ile tarihi ilçeyi gezdi. Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca Koçyiğit'in çiçeklerle karşıladığı sanatçı Koçyiğit, çözüm ve barış süreci ile ilgili de konuştu. Koçyiğit, Çok şükür şuana kadar gayet iyi gittiğine giderek daha çok insanın bu barışın olacağına inandığını görüyorum. Başlangıçta birçok insanın teredütü vardı. Ama, bugün giderek daha çok insan inanıyor ve daha çok insan biliyor artık geriye dönmek istemiyoruz. Bundan böyle barış, huzur istiyoruz. Kol kola birlikte kalkınmak istiyoruz. Kucaklaşmak ve kavuşmak istiyoruz. Bir birimizi affetmek istiyoruz, zannediyorum Türkiye'de bu hakimdir dedi.

Hasankeyf'te görkemli karşılamadan duygulanan ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, folklor ekibinin güzel oyunlarını alkışladı. Sanatçının, kırık nedeniyle ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Hülya Koçyiğit; Kızlarımız halay çekerken zor tuttum kendimi. Bu sakat bacağımla kalkıp halayın içine gireyim istedim. Bu güzellik ile gerçekten dünyanın sayılı güzellikteki yerindeyiz. Ülkemizin en güzel en bereketle topraklarındayız. Batman halkının sanata özelikle de sinemaya çok ilgi gösterdiğini biliyorum. Bu festivalin 10 yıl ara verildikten sonra tekrar yapılması da çok önemlidir. Dilerim amacına ulaşır. Sonsuza kadar festival havasında yaşarız diye konuştu. Sanatçı Hülya Koçyiğit, daha önce bir televizyon programı nedeniyle Hasankeyf'e geldiğini, o zaman Hasankeyf'i gezdiğini belirterek, Hasankeyf'in sular altında kalmaması için Tarkan ve Sezan Aks, onlar ses sanatçısı oldukları için belki de geldikleri zaman konserler nedeniyle desteklerini gösteriyorlar. Bütün sanatçılar doğa,tarih ve kültür konusunda çok hassas oldukları için tüm sanatçıların dileği budur, dilerim sular altında kalmayacak dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hülya Koçyiğit, Tekerlekli Sandalye ile Hasankeyf'e Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement