Sancaklı Bozköy ve İğdecik'ten Hizmetlere Pankartlı Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Sancaklı Bozköy ve İğdecik'ten Hizmetlere Pankartlı Teşekkür

Sancaklı Bozköy ve İğdecik\'ten Hizmetlere Pankartlı Teşekkür

Manisa Belediyesi'nin ilçe, belde ve köylerde başlattığı hizmet hamlesine her kesimden teşekkür geliyor.

08.10.2013 16:20

Bu çerçevede Sancaklı Bozköy ve Sancaklı İğdecik halkı yapılan hizmetlere karşılık Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü'ye belde girişlerine astıkları pankartlarla teşekkür etti.

Büyükşehir yasanının onaylanmasının ardından hizmetlerini ilçe, belde ve köylere yaymaya devam eden Manisa Belediyesi'ne Sancaklı Bozköy ve Sancaklı İğdecik halkından teşekkür geldi. Bozköy ve İğdecikli vatandaşlar belde girişlerine üzerinde "Beldemize yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı Manisa Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün'e ve Fen İşleri Müdürü Sayın Cem Çöllü'ye teşekkür ederiz" yazılı pankartlar astı. Yapılan çalışmaların karşılığında kendilerine teşekkür edilmesinden ve hizmetlerin takdir görmesinden mutlu olduklarını ifade eden Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda beldelere önemli hizmetler yapıldığının altını çizdi. Öncelikle belde ve köylerde bulunan camilerle birlikte okulların çevre düzenlemelerinin tamamlandığını ifade eden Çöllü, gelen talepler doğrultusunda hizmetlerin devam ettiğini söyledi.

Bozuk Yollar Asfaltlandı

Belde ve köylerin bozuk olan yollarının asfaltlandığını ve bu çalışmaların devam ettiğinin de altını çizen Çöllü, "Bozuk yolların yanı sıra okullarımızın bahçelerinde de asfaltlamalar ve çevre düzenlemeleri yapıldı. Minibüs durakları, oturma bankları, çöp konteynırları eksiklikleri tamamlandı. İnşallah bu hizmetlerimiz önümüzdeki dönemde artarak devam edecek. Yıllardır ihmal edilen belde ve köylerimizde de merkezde yaptığımız çalışmaları yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sancaklı Bozköy ve İğdecik'ten Hizmetlere Pankartlı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement