Sancaktepe'de Filistin'e Destek Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Filistin'e Destek Yürüyüşü

İSTANBUL (İHA) – Sancaktepe’de vatandaşlar, cuma namazı sonrası İsrail’in Filistin’e saldırılarını protesto etti.

25.07.2014 18:15

İSTANBUL (İHA) – Sancaktepe'de vatandaşlar, cuma namazı sonrası İsrail'in Filistin'e saldırılarını protesto etti.

Sancaktepe'de Belediye Başkanı İsmail Erdem ile birlikte binlerce Sancaktepeli cuma namazı sonrası Filistin'e destek için yürüdü. İsrail'in uyguladığı zulme tepki gösteren Sancaktepeliler, akan kanın durması için dua etti. Samandıra Hz. Ebubekir Camii'nde kılınan cuma namazı ve gıyabi cenaze namazının ardından yürüyüşe geçen gruba çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılarak destek verdi. Toplanan kalabalık, daha sonra ortak sloganlar eşliğinde yürüyüşü sürdürdü. Pankart açıp sloganlar atan göstericiler, İsrail yönetimini protesto etti.

GAZZE'YE YARDIM KAMPANYASI

Sancaktepe Belediyesi olarak Gazze'ye her türlü maddi manevi yardım sağlayacaklarının altını çizen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, "Bugünden itibaren Gazze'ye yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Burada toplanan paraları Başbakanlığımızın Gazze için açtığı bağış kampanyası ile birleştirerek, Gazze'deki Müslüman kardeşlerimize göndereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından toplu şekilde Filistin için dua eden grup, daha sonra Ziraat Bankası'na Başkan İsmail Erdem ile birlikte Gazze için açılan hesaba para yatırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Filistin'e Destek Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement