Sarı Sevgisi Bayraklı'ya Sığmıyor - Son Dakika
Güncel

Sarı Sevgisi Bayraklı'ya Sığmıyor

Sarı Sevgisi Bayraklı\'ya Sığmıyor

Binali Yıldırım ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, seçime sayılı günler kala Bayraklı Sevgi Yolu'nda miting yaptı.

28.03.2014 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Sevgi Yolu İlk Kez Bu Kadar Coşkulu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, seçime sayılı günler kala Bayraklı Sevgi Yolu'nda miting yaptı. Daha önce hiçbir mitingde görülmeyen kalabalığın toplandığı alanda Bayraklılılar, Sarı ve Yıldırım'a büyük ilgi gösterdi.

Yoğun kalabalığın görüldüğü miting programında AK Partili Büyükşehir adayı Binali Yıldırım ve Bayraklı adayı İsmail Sarı'ya binlerce insan desteğini göstermek için Sevgi Yolu'na akın etti. "İzmir'e Binali Yıldırım, Bayraklı'ya İsmail Sarı gerek" sloganları eşliğinde kalabalığı selamlayan ikiliden İsmail Sarı, "Daha önce Bayraklı'da ben böyle bir coşku görmedim. Sabrettik ve son günleri hep birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz. Seçime son günler kala haydi Bayraklı, bu coşkunuzu kaybetmeyin" dedi.

"KAYIP YILLAR AK PARTİ İLE GERİ ALINACAK"

Halkın yoğun teveccühünden duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı İsmail Sarı, konuşmasının devamında Bayraklı'nın son 5 yılının kayıp yıllar olduğunu söyledi. Sarı, "İzmir, AK belediyecilik ile artık köy görünümünden hızla uzaklaşıp şehir kimliğine kavuşacak. 330 bin nüfusa yaklaşan Bayraklı'mız hak ettiği hizmeti çok yakında alacak. Kayıp yılların ilacı AK Parti" dedi.

YILDIRIM: BAYRAKLI HAK ETTİĞİNİ 30 MART'TAN SONRA ALACAK

Miting programında halka seselenen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım da, İzmir ve Bayraklı'ya 'hayat İzmir' projesi kapsamında yapacaklarını anlattı. Yıldırım, "Değerli hemşerilerim gözünüz arkada kalmayacak. İzmir, Bayraklı hizmet istiyor. Bu hizmetin adımını atmak için son viraja girildi. Bayraklı İsmail kardeşimizin yanında… Bu gece bunu burada görebiliyorum. Bayraklı kaybettiği 5 yılı fazlasıyla İsmail Sarı ile alacak. Burası İzmir'in ilk kurulduğu yer. Bu değeri hak ettiği şekilde 30 Mart sonrasında görecek" ifadelerinde bulundu.

600 YENİ KATILIM

Bayraklı Sevgi Yolu'nun tamamının dolduğu gecede AK Parti'ye katılan 600 yeni partiliye rozetleri takıldı. Ardından temsili kişileri platforma alarak rozet takma töreni gerçekleştirildi. Yoğun kalabalıktan dolayı alandan ayrılma güçlüğü yaşayan Yıldırım ve Sarı, vatandaşlarla bol bol sohbet edip hatıra fotoğrafı çekildi. "İzmir'de Mardinliler sizinle birlikte" pankartıyla toplulukla yer alan Mardinliler de Yıldırım ve Sarı'ya desteklerini gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sarı Sevgisi Bayraklı'ya Sığmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement