Sarıbaş'ın AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Olması - Son Dakika
Güncel

Sarıbaş'ın AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Olması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Seda Sarıbaş'ın çalışanlarıyla fotoğraf çekilmesinden detaylar Seda Sarıbaş'ın masadaki çalışmalarından detaylar Seda Sarıbaş'ın konuşması Sarıbaş'ın AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı olması Eski "Türkiye Güzeli" Sarıbaş: "Babam, eşim zaten siyasetin içinden gelmiş insanlardı.

10.06.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Seda Sarıbaş'ın çalışanlarıyla fotoğraf çekilmesinden detaylar

Seda Sarıbaş'ın masadaki çalışmalarından detaylar

Seda Sarıbaş'ın konuşması Sarıbaş'ın AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı olması

Eski "Türkiye Güzeli" Sarıbaş:

"Babam, eşim zaten siyasetin içinden gelmiş insanlardı. Benim için iyi bir öğretici oldular"

Aydın'da AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine getirilen eski "Türkiye Güzeli" Seda Sarıbaş, siyasetle ilgilenen bir ailede doğduğunu belirterek yeni görevinin getirdiği sorumluluğun farkında olduğunu belirtti.

Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2006 yılında birinci seçilen, bir süre modellik yaptıktan sonra evlenen Seda Sarıbaş, 2009'da AK Parti Gençlik Kolları üyeliğiyle başladığı siyasette Didim ve Aydın Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevlerinin ardından dün yapılan atamayla AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Sarıbaş, modelliği bıraktıktan sonra eşiyle birlikte benzin istasyonu işletmeciliği yaptığını, siyasetin içinde yer alan bir ailede büyümesi nedeniyle siyasete yakın olduğunu anlattı.

Kadın kolları başkanlığında 3 aya yakın bir boşluk olduğunu, dün yapılan açıklamayla göreve getirildiğini dile getiren Sarıbaş, "Bu benim için çok önemli bir görev. Gurur duyuyorum. Görevimin getirdiği sorumluluğun farkındayım. Allah yardımcımız olsun. Bu dava yolunda AK Parti'nin ak yüzünü, ak davaya gönül vermiş tüm halkımızla birlikte ileri götürmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi bir tuğla üzerine bir tuğla da biz koyabilirsek ne mutlu bize." diye konuştu.

AK Parti siyaseti içerisinde kadınlara büyük bir önem verildiğini, tüm kadınların mutlaka siyasetin içinde yer alması gerektiğini düşündüğünü ifade eden Sarıbaş, kendisinin siyasetin içinde doğup büyüdüğünü vurguladı.

Sarıbaş, şöyle konuştu:

" Siyaset, bizim ailemizde zaten vardı. Babam, eşim siyasetin içinden gelmiş insanlardı. Benim için öğretici oldular. Çok büyük desteklerini gördüm. Yola AK Parti ile başladım ve devam ediyorum. Her daim de AK Parti içerisinde yer alacağım. Siyaset yoğun geçiyor ama eşim her daim bu konuda bana yardımcı oluyor."

Sarıbaş, 2019 yerel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti'nin kazanması için çaba göstereceklerinin altını çizdi.

Kadın Kolları Başkanı Sarıbaş'ın eşi Sedat Sarıbaş ise eşiyle gurur duyduğunu belirterek, "İyi bir anne, iyi bir eş olduğu için çok memnunum. Bu iyiliği siyasetle halka yayacağı için daha da mutlu oluyorum. Kendisine çok güveniyorum." dedi.

Sarıbaş\'ın AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Olması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıbaş'ın AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Olması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement