Sarıgöl Belediyespor'dan Rakibine Gol Yağmuru - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Belediyespor'dan Rakibine Gol Yağmuru

Sarıgöl Belediyespor\'dan Rakibine Gol Yağmuru

Manisa Süper Amatör kümede mücadele eden Sarıgöl Belediyespor, Alaşehir Gençlerbirliği ile oynadığı maçı 7-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

09.11.2015 16:55  Güncelleme: 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Süper Amatör kümede mücadele eden Sarıgöl Belediyespor, pazar günü Sarıgöl 4 Eylül Stadyumunda oynadığı Alaşehir Gençlerbirliği maçını 7-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi. Ligin ilk 3 haftasında 3 galibiyet alarak dikkatleri üzerine çeken Sarıgöl Belediyespor 3 maçta 15 gol atıp kalesinde sadece 2 gol gördü.

Sarıgöl Belediyespor'un başarısı ile gurur duyduğunu belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, başta takımın antrenörü Ercan Akdeniz olmak üzere tüm oyuncuları kutladığını belirtti. Başkan Selçuk, "Sarıgöl Belediyespor ilk maçında deplasmanda Salihli Belediyespor'u 3-2, kendi sahamızda Salihli Emirspor'u 5-0, bu hafta da sahamızda Alaşehir Gençlerbirliği'ni 7-0 gibi farklı skorla yenerek namağlup lider durumda. Takımımız üç maçta 15 gol attı ve kalemizde 2 gol gördük. Takımımızla gurur duyuyorum. Bu nedenle de takımımızı sonuna kadar destekleyeceğim. Hedefimiz ilçe olarak Bölgesel Amatör Ligi (BAL)'ne çıkmaktır. Tüm Sarıgöl bu heyecanı yaşayacak." diyerek, takımın hiçbir maçını kaçırmadığını ve bütün maçları büyük bir zevkle izlediğini sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Belediyespor'dan Rakibine Gol Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement