Sarıgöl'de 'Şehide Saygı Teröre Lanet' Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de 'Şehide Saygı Teröre Lanet' Yürüyüşü

Sarıgöl\'de \'Şehide Saygı Teröre Lanet\' Yürüyüşü

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından "Şehide Saygı, Teröre Lanet" adı altında yürüyüş düzenlendi.

11.09.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından "Şehide Saygı, Teröre Lanet" adı altında yürüyüş düzenlendi.

Sarıgöl Belediye Sarayı önünde başlayan yürüyüşe, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ali Çakır, Alaşehir MHP İlçe Başkanı Hüseyin Somuncu ve binlerce Sarıgöllü vatandaş katıldı. Sevgi yolu, 4 Eylül Caddesi, Alaşehir caddelerinde devam eden yürüyüşe bazı vatandaşlar da balkondan bayrak sallayarak destek verdiler. Yürüyüşe katılanlar şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudular. Burada bir konuşma yapan Sarıgöl Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Şubesi Başkanı Orhan Aslan, "Burada vatanımıza, bayrağımıza ve şehitlerimize saygı yürüyüşü ile teröre lanetledik. Birlik olalım, tahriklere kapılmayalım. Sükunet içinde olalım. Şehitlerimiz ölmedi. Şehitlerimiz ölmez onlar aranızda yaşıyorlar." dedi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise "7 Haziran seçimlerinden bu yana her gün bağrımız yandı. Annelerimiz ağladı. Artık sabrımız taştı. Bizler bu vatan için sadece bugün şehit vermedik, vatanımız ve bayrağımız için şehit vermeye hazırız. Şehitlerimiz Peygamberimize komşu oldular. Sesimizle kükrediğimiz de düşmana aman vermeyiz. Şu sıralarda tahriklere kapılmayın. Birlik içinde olalım." dedi. Konuşmaların ardından, şehitler için Kuran-ı Kerim okundu. Yürüyüş sıkı güvenlik altında olaysız dağıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de 'Şehide Saygı Teröre Lanet' Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement