Şarkışla Osb Keşfediliyor Projesi - Son Dakika
Yerel

Şarkışla Osb Keşfediliyor Projesi

"Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi" kapsamında, Kayseri ve Sivas'ta OSB'lere düzenlenen iki günlük gezide, iş adamı ve sanayicilere, Şarkışla OSB'ye yatırım daveti yapıldı.

13.10.2012 14:00

"Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi" kapsamında, Kayseri ve Sivas'ta OSB'lere düzenlenen iki günlük gezide, iş adamı ve sanayicilere, Şarkışla OSB'ye yatırım daveti yapıldı.

Şarkışla Kaymakamlığı ve Şarkışla Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından hazırlanan "Şarkışla OSB Keşfediliyor Projesi" kapsamında Şarkışla'dan yaklaşık 50 kişilik heyet, ilk olarak önceki gün Sivas OSB'de fabrikaları ziyaret etti. Ziyaretlerde yatırımcılar, Şarkışla OSB'ye davet edildi.

Daha sonra, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda proje tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Raci Kılavuz, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, proje koordinatörü Halit Seyfullah Aydoğan, çok sayıda kamu ve özel sektör temsilcisi, akademisyen ve öğrenci katıldı.

Gül, toplantıda yaptığı konuşmada, Şarkışla ilçesi ve OSB hakkında bilgiler verdi.

Heyet, dün de Kayseri OSB'yi ziyaret etti. OSB Genel Sekreteri Tahsin Onuz, tarafından karşılanan heyete, brifing verildi. Kayseri OSB'de bulunan bazı fabrikaları gezerek işletmeler hakkında bilgi alan heyet, Kayserili iş adamlarıyla Şarkışla OSB'ye yatırım yapmaları için görüşmeler gerçekleştirdi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla Osb Keşfediliyor Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement