Sason'da Teröre Tepki - Son Dakika
Güncel

Sason'da Teröre Tepki

Batman'ın Sason ilçesinin önde gelen ailelerinden Bozkurt ailesinin üyeleri, terör örgütü PKK'nın son dönemlerde artan saldırıları ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini lanetledi.

22.08.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason ilçesinin önde gelen ailelerinden Bozkurt ailesinin üyeleri, terör örgütü PKK'nın son dönemlerde artan saldırıları ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini lanetledi.

Bozkurt ailesinden Kemalettin Bozkurt, yaptığı açıklamada, halkın, üzerindeki bu baskıyı kaldırması gerektiğini, terör örgütü PKK'nın kime hizmet ettiğini gördüklerini, PKK ve FETÖ'nün iş birliği yaptığını söyledi.

Halkın artık bu örgütlere "dur" demesi gerektiğini kaydeden Bozkurt, "Halkı bu kadar ezdikleri yeter. Halkı ezdiler, korkuttular, bastırdılar. Halkın artık uyanması gerekir. Bu iş birliğini yapan tüm örgütlere karşı bir olması lazım. Ne kadar terör örgütü varsa hepsini nefretle kınıyorum." dedi.

Sabahattin Bozkurt da terör örgütü PKK'nın FETÖ'nün yönetimi altında yürüdüğünü, kurumları bastığını, insanları öldürdüğünü belirtti.

Bu örgütlerin Türkiye'yi etkisiz hale getirmek istediğini ifade eden Bozkurt, Türkiye'nin ve halkın çok güçlü olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin Suriyelilere sahip çıktığını söyleyen Bozkurt, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Onlara, ülkemizde sahip çıkıyoruz. Ekmeğimizi bölüp yarısını onlara veriyoruz. Biz böyle bir ülkeyiz. Şunu söyleyeyim bakın 10 ton bomba yüklü olarak alanlarda patlatıyorlar. Emniyet saraylarının önüne, yol ayrımında, köprülerde, sivil halkın arasında, güvenlik noktalarında patlatıyorlar. Soruyorum onlara ne istiyorlar, kendi bölgesinden, bu ülkenin insanlarından ne istiyorlar? Kimin tarafından bu insanlar yönlendirilmiş, kimin maşalığını yapıyorlar? 1984'ten beri şahsen tanık olduğum binden fazla olay var. Hepsi gereksiz ve hepsi insanlık dışı. Köylerimizin, mezraların, il ve ilçe yollarına bomba koyuyorlar. İnsanları öldürüyorlar, amaçları ne?"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sason'da Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement