Seçim Bebekleri' Aday Babalarının Moral Kaynağı - Son Dakika
Güncel

Seçim Bebekleri' Aday Babalarının Moral Kaynağı

Seçim Bebekleri\' Aday Babalarının Moral Kaynağı

İzmir'deki üç milletvekilinin 7 Haziran seçimlerinden birkaç ay önce dünyaya gelen bebekleri, ikinci seçim nedeniyle yine babalarını göremiyor.

06.10.2015 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki üç milletvekilinin 7 Haziran seçimlerinden birkaç ay önce dünyaya gelen bebekleri, ikinci seçim nedeniyle yine babalarını göremiyor. Siyasetçi babalar, beş ay içinde iki kez yapılan genel seçimde bebeklerinin kokusuna hasret kaldı. Siyasetçi babaların bebekleri, henüz yaşlarını doldurmadan iki genel seçim geçirmiş olacak.

MHP İzmir Milletvekili, 1'inci bölge 3'üncü sıra adayı Aslan Savaşan, 5 aylık oğlu Cevat Savaşan'a hasret. Çocuk doktoru olan Savaşan, bebeğini sadece akşamları görebildiğini belirterek, "Yüzlerce çocuğa baktım, iğne yaptım, kemik iliği ameliyatı gerçekleştirdim ancak insanın kendi çocuğu çok farklı oluyormuş. İncinmesin, ağlamasın diye uğraşıyorum. Onun yanında ben çocuk gibi oluyorum. Bütün yük eşim Hacer Hanım'ın sırtında" dedi.

TUNCAY ÖZKAN'IN OĞLU GÜNEŞ

CHP İzmir Milletvekili, 1'inci bölge 3'üncü sıra adayı Tuncay Özkan'ın 7 aylık oğlu Güneş de seçim bebeği. Özkan, Güneş'in emekleyerek yanına gelip uykuya daldığı fotoğrafı, "Güneş'imle hasret giderdik. Beraber uyuduk" notuyla instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Özkan, seçim çalışmaları nedeniyle eve çok yorgun geldiğini ancak Güneş'in gülümsemesiyle dinlendiğini belirterek, "Bütün bebekler, Türkiye'nin geleceğinin güzel ve aydınlık olacağının işareti. Onların güzel yarınları için babaları olarak çabalıyoruz. Güneş'in oyunlarıyla, emeklemesiyle, kokusuyla tüm yorgunluğum geçiyor" diye konuştu.

'ANCAK UYKUSUNDA GÖRÜYORUM'

Türkiye'nin ilk Roman milletvekili olan CHP'nin 1'inci bölge 5'inci sıradan yeniden aday gösterdiği Özcan Purçu da 12 Nisan'da doğan bebeğine 'Müjde' adını vermişti. Purçu, meclis ve seçim çalışmaları nedeniyle kızının büyüdüğünü neredeyse göremedi. Purçu 5.5 aylık kızını çok özlediğini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Sabah 07.30'da evden çıkıyorum, Müjde uyuyor. Romanlar geç yattığı için gece geç saatlere kadar çalışıyorum. Eve geldiğimde Müjde yine uyuyor oluyor. Onu ancak uykusunda görüyorum, öpüyorum, kokusunu içime çekiyorum. En güzel hallerini kaçırıyorum ama mücadele etmemiz lazım. Tüm çocukların mutlu olmaları, yarınlara umutla bakmaları için sokaklardayız. Bütün çocuklar hep gülsün diye çalışıyoruz." Siyasetçi babalar, beş ay içinde ikinci kez yapılan genel seçimde bebeklerinin kokusuna hasret kalırken, çocukları da henüz yaşlarını doldurmadan iki genel seçim geçirmiş olacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seçim Bebekleri' Aday Babalarının Moral Kaynağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement