SEDAŞ Kocaeli'de Muhtarlarla İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ Kocaeli'de Muhtarlarla İftarda Buluştu

SEDAŞ Kocaeli\'de Muhtarlarla İftarda Buluştu

SEDAŞ, Kocaeli'de il ve ilçe muhtarlar dernek başkanları ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile mahalle muhtarlarıyla iftarda buluştu.

21.07.2014 09:31  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'in ev sahipliğini yaptığı iftar programına, Kocaeli il ve İlçe Muhtarlar Dernek Başkanları ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile mahalle muhtarları da katıldı. Muhtarlar Dernek Başkanlarından Kocaeli Muhtarlar Dernek Başkanı Vedat Yoldaş, Gebze Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Yıldız, Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral, Kandıra Muhtarlar Dernek Başkanı Mevlüt Akdeniz, Kartepe Muhtarlar Dernek başkanı Hüseyin Türker, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk, Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş, Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Basri Kayadelen, Çayırova Muhtarlar Dernek Başkanı Necati Apaydın da programda yer aldılar.

SEDAŞ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

İftar programı sırasında, SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven, katılımcılara SEDAŞ'a ait iftar yemeği organizasyonunda birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek teşekkür etti. Güven program sırasında Muhtarlardan gelen soruları cevaplayarak kapsamlı bilgiler aktardı ve pek çok konuda bilgilendirme de bulundu. Güven, muhtarlara hitap ederken, "Hepiniz kendi mahalleniz için ciddi bir mücadelenin içindesiniz. Sizlerden gelen talep ve önerileri dikkate alıyoruz. SEDAŞ'ın görev ve sorumluluk alanında, 3,2 milyon nüfusa ve 1,5 milyon tüketiciye, 4 il ve 45 ilçe, 1441 köyü kapsayan 20 bin kilometrekarede yerel yönetim birimleri ve muhtarlarla işbirliği içinde sorunları aşmak, elektrik dağıtım hizmetlerinde en iyi hizmetin verilebilmesini sağlamak amacıyla büyük bir performans gösteriyoruz. Özelleşmeden bu yana büyük projeler gerçekleştirdik. Bunların bir kısmının yansıması zaman içinde daha iyi görülüyor. Hizmet kalitesi ve tüketici memnuniyeti odaklı çalışmalarımız hiç durmadan sürüyor. 7 gün 24 saat ekiplerimiz enerjinin sürekli ve güvenli olarak verilebilmesi, şebekeden talep edilen enerji ihtiyacının karşılanması için büyük bir performans göstererek çalışıyor. Dağıtım varlıklarımız her geçen gün tüketicilere hizmet vermek üzere yenileme, kapasite artışı ve ek tesis yatırımlarımız ile büyüyerek gelişiyor. SEDAŞ olarak bilişim teknolojilerini de kullanarak, görev alanında enerji altyapısını da daha modern bir hale getiriyoruz. SEDAŞ'ın gerçekleştirdiği elektrik dağıtım hizmetlerinde kalitenin arttırılması için bakım ve yatırım çalışmalarımıza yoğun bir tempo içinde devam ediyoruz." dedi.

Muhtarlar mahallelerinde elektrik dağıtım sistemi ile ilgili taleplerini yöneticilere anlatma fırsatı bulurken, perakende satış faaliyetleri ile dağıtım faaliyetlerinin ayrıştırılması ve elektrik piyasasının yeni şekillenen koşulları hakkında bilgi aldılar.

MUHTARLAR BİLGİLENDİRİLDİLER

Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Yoldaş, Kocaeli de muhtarlarla SEDAŞ'ın yaptığı organizasyonlar neticesinde karşılıklı etkin bir iletişim sağlandığını ve bu iftar yemeği vesilesiyle SEDAŞ yöneticilerine talep ve önerilerini, sorularını aktarma fırsatı bulduklarını belirterek, pek çok konuda bilgi almaktan memnuniyet duyduklarını, kurumlar arası diyaloğun güçlendiğini, bu anlamda böyle bir örnek organizasyonu gerçekleştiren SEDAŞ'a teşekkür ettiklerini belirtti. Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker de yapılan çalışmalarla enerji sorunlarının her geçen gün azaldığını bundan da mutlu olduklarını belirtti. Gölcük Muhtarlar Dernek Başkanı Bilge Saral da SEDAŞ Bölge sorumlularına rahatlıkla ulaşarak sorunları hakkında destek alabildiklerini belirtti ve işbirliği içinde pek çok sorunu aşıyoruz. SEDAŞ üst yönetimine de ilgileri, olumlu ve çözümcü yaklaşımları nedeniyle teşekkür ediyoruz"dedi.

MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Bekir Sami Güven, ev sahipliğini yaptıkları organizasyonun sonunda misafirleri ayrılırken, muhtarlara iftar yemeğine katılmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Güven, "Muhtarlarımızla iletişim ve işbirliği içinde olmaktan büyük onur duyuyor ve teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ Kocaeli'de Muhtarlarla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement