Şehidin Kızı Melek Naz'a Doğum Günü - Son Dakika
Güncel

Şehidin Kızı Melek Naz'a Doğum Günü

Mardin'de şehit olan Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın 4 yaşına giren kızı Melek Naz için Muğla'da protokol üyelerinin katılımıyla doğum günü programı düzenlendi.

19.02.2017 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de şehit olan Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın 4 yaşına giren kızı Melek Naz için Muğla'da protokol üyelerinin katılımıyla doğum günü programı düzenlendi.

Ortaca ilçesinde bir restoranda düzenlenen kutlamaya, Vali Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, protokol üyeleri ve şehidin yakınları katıldı.

Muğla Valisi Çiçek, Melek Naz'a doğum günü hediyesi olarak bisiklet armağan etti. Protokol üyeleri ve yakınları da Melek Naz'a çeşitli hediyeler verdi.

Organizasyonun gerçekleştirildiği kafenin duvarına şehit Mustafa Ayna, eşi Nazlı Ayna ve kızları Melek Naz'ın birlikte çekilmiş fotoğrafı asıldı.

Vali Çiçek, Melek Naz ve ailesinin şehidin kendilerine emaneti olduğunu ifade etti. En kutsal değerlerinin vatan olduğunu belirten Çiçek, "Bayrağımızı, bağımsızlığımızı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için milletimizin birliği, devletimizin bekası için canını veren şehitlerimiz bizim için çok önemlidir. Onların aileleri bize emanettir." dedi.

Şehidin çocuğunun yaş gününde olduklarını aktaran Çiçek, "Sağlık diliyorum. Emanetlerini en iyi şekilde koruyacağız. Onların boyunlarını büktürmeyeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna, 2016'da Mardin'in Derik ilçesine bağlı Soğukkuyu köyünde bir evde arama yapmak üzereyken terör örgütü üyelerince kurulan hain pusuda şehit düşmüştü.

Şehidin Kızı Melek Naz\'a Doğum Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehidin Kızı Melek Naz'a Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement